Sunday29
Fanka BB :)
W biedronce tez[emoji2]Dziewczyny do 14.05 w mili arbuz jest za 2.99/kg
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W biedronce tez[emoji2]Dziewczyny do 14.05 w mili arbuz jest za 2.99/kg
Nie wszytko nie zapewne , duzo jeszcze mi brakuje [emoji23][emoji23]Wow dziewczyny, jak Wy szalejecie z tymi wyprawkami. BUM mamy połowę maja, a Ty już chyba wszystko skompletowałaś, co? Ja nie mam ani jednej rzeczy. Nic, a nic. Czekam na to połówkowe, bo jakoś tak nie mogę się przemóc, żeby wcześniej zacząć kupować, chociaż korci mnie, oj korci
Pogoda dziś taka cudowna, że chyba nie wysiedzę w tej robocie. Muszę zaraz do zusu z papierami jechać i najchętniej już bym tu nie wracała Może się jakoś powstrzymam i dam radę do 15
Co do jedzenia, to jak czytam o tych Waszych pomysłach na paszteciki, na kluski i inne cuda, to od razu nachodzi mnie ochota na to wszystko
Po pracy chcę jechać do galerii, żeby kupić sobie buty. Wypatrzyłam jedne fajne na średnio wysokim słupku. Normalnie jakbym nic na nogach nie miała. I tak sobie myślę, że będą pasowały i do jeansów i kiecki i chyba im się nie oprę i je dziś zakupię Może mi się uda z 10 minut wcześniej w pracy wyjść, żeby w korkach nie stać. I najchętniej zafundowałabym sobie przejażdżkę z opuszczonym dachem w aucie, to mnie kusi to słonko, ale chyba się muszę opanować, bo trochę się boję, że mogłabym się przeziębić
Mi tez bardzo mi się przyda ta informacja nie znam dobrych syropów na kaszel, dziękiNa uporczywy kaszel polecam żel...u nas w nocy sprawdza się idealnie...jak Lenusia była mała używaliśmy depulol....potem pneumowit...tu w niemczech mamy odpowiednik pinimentol...naprawde bardzo pomaga dziecko może troszke przespać.
Moje wczorajsze zakupy w Tesco ;-) przypinki do smoczka z 17 zł były przecenione na 6! Zresztą wszystko z przeceny :-)Zobacz załącznik 806102 Zobacz załącznik 806103
To prawda, warto się rozejrzeć w różnych miejscach przed kupnem bo bywają naprawdę duże promocjeMi się marzy, bo moi rodzice mają od urodzenia mojej siostry, czyli 18 lat i jest super. Suszarka to na prawdę cud W Polsce są dość drogie, w Niemczech widziałam, że tańsze.
Też robię dziś naleśnikiA ja pojechałam z podatkami swoimi i kolegow i się okazało ze trzeba jeszcze papier z baku... ehh w pon znów muszę tam jechać....
Ja dziś na obiad mam zupę pieczarkowa plus naleśniki z dzemem[emoji5]
Ile Wy już tych rzeczy macie dla Maleństwa A ja pusta jak bęben [emoji54]