Sunday29
Fanka BB :)
W biedronce tez[emoji2]Dziewczyny do 14.05 w mili arbuz jest za 2.99/kg
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W biedronce tez[emoji2]Dziewczyny do 14.05 w mili arbuz jest za 2.99/kg
Nie wszytko nie zapewne , duzo jeszcze mi brakuje [emoji23][emoji23]Wow dziewczyny, jak Wy szalejecie z tymi wyprawkami. BUM mamy połowę maja, a Ty już chyba wszystko skompletowałaś, co?Ja nie mam ani jednej rzeczy. Nic, a nic. Czekam na to połówkowe, bo jakoś tak nie mogę się przemóc, żeby wcześniej zacząć kupować, chociaż korci mnie, oj korci
![]()
Pogoda dziś taka cudowna, że chyba nie wysiedzę w tej robocie. Muszę zaraz do zusu z papierami jechać i najchętniej już bym tu nie wracałaMoże się jakoś powstrzymam i dam radę do 15
Co do jedzenia, to jak czytam o tych Waszych pomysłach na paszteciki, na kluski i inne cuda, to od razu nachodzi mnie ochota na to wszystko![]()
Po pracy chcę jechać do galerii, żeby kupić sobie buty. Wypatrzyłam jedne fajne na średnio wysokim słupku. Normalnie jakbym nic na nogach nie miała.I tak sobie myślę, że będą pasowały i do jeansów i kiecki i chyba im się nie oprę i je dziś zakupię
Może mi się uda z 10 minut wcześniej w pracy wyjść, żeby w korkach nie stać. I najchętniej zafundowałabym sobie przejażdżkę z opuszczonym dachem w aucie, to mnie kusi to słonko, ale chyba się muszę opanować, bo trochę się boję, że mogłabym się przeziębić
![]()
Mi tez bardzo mi się przyda ta informacjaNa uporczywy kaszel polecam żel...u nas w nocy sprawdza się idealnie...jak Lenusia była mała używaliśmy depulol....potem pneumowit...tu w niemczech mamy odpowiednik pinimentol...naprawde bardzo pomaga dziecko może troszke przespać.
Moje wczorajsze zakupy w Tesco ;-) przypinki do smoczka z 17 zł były przecenione na 6! Zresztą wszystko z przeceny :-)Zobacz załącznik 806102 Zobacz załącznik 806103
To prawda, warto się rozejrzeć w różnych miejscach przed kupnem bo bywają naprawdę duże promocjeMi się marzy, bo moi rodzice mają od urodzenia mojej siostry, czyli 18 lat i jest super. Suszarka to na prawdę cudW Polsce są dość drogie, w Niemczech widziałam, że tańsze.
Też robię dziś naleśnikiA ja pojechałam z podatkami swoimi i kolegow i się okazało ze trzeba jeszcze papier z baku... ehh w pon znów muszę tam jechać....
Ja dziś na obiad mam zupę pieczarkowa plus naleśniki z dzemem[emoji5]
Ile Wy już tych rzeczy macie dla Maleństwa A ja pusta jak bęben [emoji54]