reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam czasami czytałam was dziewczyny i przyznam się że wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam nie mam konta na portalach społecznościowych i nigdy nic nie pisałam na forach dlatego nie miałam odwagi ale postanowiłam się odważyc i dołączyć do was gdyż coraz częściej tu zaglądam. Jestem Beata termin mam 19 .10

Hej hej
Ja też 19/10 :biggrin2::biggrin2:

Co ja dziewczyny dzisiaj odwaliłam to jest szok. Przyjechałam specjalnie z Niemiec, po czym byłam pewna, że mam dzisiaj lekarza, a zaglądam do książeczki i mam dopiero w poniedziałek na 12. Zawsze miałam w piątek i mi się teraz pomylilo. Mężowi to nawet nie powiem prawdy, tylko powiedziałam, że lekarz chory i przełożyli mi na poniedziałek, bo by mnie zabił, że jak ja zaglądałam tam.

Ja wczoraj włączając piekarnik włączyłam tylko światło bez temperatury- zdziwiłam się bardzo, jak później chciałam przewrócić mięso a tu zimno :)
A dziś znalazłam solniczkę na półce w lodówce.....coś mi się dzieje;)

1494571292-aaaaaa.jpeg

Narazie jedną półkę oddalam malenstwu, ciekawe do października ile oddam[emoji2]koniecznie muszę komode zamowic[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Szalejesz [emoji4]
Komoda barzo pzydatna u mnie wygląda tak :
1494579814-aaaaaa.jpeg
1494579824-aaaaaa.jpeg
1494579835-aaaaaa.jpeg
1494579843-aaaaaa.jpeg

+ w kąciku u małego gdzie ma byc lozeczko stoją kartony z wozkiem , wanienka , kolderka , lozeczko itp [emoji38]
1494579883-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]

Ja wczoraj włączając piekarnik włączyłam tylko światło bez temperatury- zdziwiłam się bardzo, jak później chciałam przewrócić mięso a tu zimno :)
A dziś znalazłam solniczkę na półce w lodówce.....coś mi się dzieje;)

A ja ostatnio zapominam hasła do stron i kont w internecie. Mam problemy z logowaniem się, a dawniej pamiętałam :)

Haha ;-)
Ja wczoraj mówię do męża- podgrzej mi mleko w lodówce ;-)

Też zauważyłam, że jestem bardziej roztargniona i czasem gadam coś bez sensu, pytam kilka razy o to samo itd... :-)

Ale mąż sie śmieje, że to miła odmiana, bo zawsze byłam taka "idealna" ;-) mo wil ze wcześniej jak wracał do domu, to nie wiedział gdzie.moze usiąść w tych roboczych ciuchach, a teraz jak jest tak normalnie, a nie sterylnie to mu mi się milej do domu wraca. A ja zawsze myślałam, że to w porządku się przyjemniej czas spędza...
Teraz za to bałagan w każdym kącie.

Gotuje pieczarki i na kolację robię pastę z jajek, szynki, pieczarek, rzodkiewki i cebuli/szczypioru. ;-)

Hej:) Ja dzisiaj pospalam do 10[emoji15] miałam budzik na 8 no ale nie wyszlo[emoji14] u nas pogoda dzisiaj drugi dzień rozpieszcza, słoneczko pięknie świeci i 20° zapowiadają[emoji4]na obiad dziś szare kluchy[emoji5] już w pon mężowi obiecałam no ale że mnie rozłożyło to dopiero dziś zrobię. Co do kłótni to ja na męża nie mogę narzekać. Generalnie nigdy nie mieliśmy z tym problemu, zdarzały się jakieś sporadyczne zgrzyty o pierdoły tak naprawdę. Jeżeli chodzi o miejsce dla maluszka to ja jeszcze nie zagospodarowalam. U nas jest mało miejsca więc trzeba bedzie zrobić przemeblowanie, wyrzucic biurko żeby zrobić miejsce na łóżeczko, koniecznie na jakąś komode. No i odmalować chcemy, już się boję[emoji15] Witam nową Mamę:) Miłego dnia dziewczyny[emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja pojechałam z podatkami swoimi i kolegow i się okazało ze trzeba jeszcze papier z baku... ehh w pon znów muszę tam jechać....

Ja dziś na obiad mam zupę pieczarkowa plus naleśniki z dzemem[emoji5]

Ile Wy już tych rzeczy macie dla Maleństwa A ja pusta jak bęben [emoji54]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry