reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam czasami czytałam was dziewczyny i przyznam się że wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam nie mam konta na portalach społecznościowych i nigdy nic nie pisałam na forach dlatego nie miałam odwagi ale postanowiłam się odważyc i dołączyć do was gdyż coraz częściej tu zaglądam. Jestem Beata termin mam 19 .10
Witamy :)

reklama
Ja jeszcze też nic praktycznie nie mam :p 2 pary leginsów i body te z lidla 6 par :) Arbuza właśnie ostatnio wzięłam połówkę w biedronce, bez namysłu chwyciłam pierwszego lepszego w przelocie i był przepyszny :laugh2:

Ja jeszcze też nic praktycznie nie mam :p 2 pary leginsów i body te z lidla 6 par :) Arbuza właśnie ostatnio wzięłam połówkę w biedronce, bez namysłu chwyciłam pierwszego lepszego w przelocie i był przepyszny :laugh2:
Arbuza z biedronki też polecam pyszny
Dziękuję za mile przyjęcie myślę że teraz to będę częstym gościem na forum

Jeszcze się nie przywitałam a wiec cześć Dziewczyny
Ja dziś tez pospalam z synkiem prawie do 10!! Tyle ze wstałam córkę wyprawić do szkoły i z powrotem do łóżka
Ja się bardzo często kłócę z mężem ale u nas to jest tak ze ja wybucham powiem swoje on swoje, jestem śmiertelnie obrażona a za 30 minut wszystko jest już normalnie. Bardzo mi to odpowiada bo nie lubię się kłócić i obrażać na długo ale nie lubię tez przemilczeć spraw które mnie wnerwiaja, a zawsze praktycznie są to jakieś pierdloy i z mojej i z jego strony. Myśle ze dzięki temu czujemy się jak taka 'swieza' para a nie z 13letnim stażem ;) cały czas iskrzy
Ja dopiero od niedawna czuje naprawdę dobrze ruchy córci, zaczyna mieć swoje pory, w przypadku moich dzieci tak się sprawdzało tak jak byli aktywni w brzuchu tak było tez po urodzeniu :)
Ja na dzisiaj tez zaplanowałam dzien sprzątania

Dziewczyny widzę że dużo w Tesco kupujecie teraz na przecenach. To już wyprzedają letnia kolekcje czy tylko część jest przeceniona? Zastanawiam się czy warto jechac:) u nas jeszcze niepotwierdzona płeć niestety a to już 19 tydzień zaczynam

A co do rozmiarów ubranek to zależy jakie duze dzieciaczki się wam urodza. Mój syn miał 61cm i w 62 wchodził bardzo krótko więc 56 totalnie się nie przydały :)

To ty masz na wrzesień jakby termin? [emoji54] bo ja mam na 2go a mam jutro 19t3d (20) .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t2d [emoji272]
Termin z okresu mam na 1 październik. Według aplikacji w tel mam dziś równy 20 tydz, 0 dni. Według suwaczka na forum mam 19 tydz 6 dz.

Cześć Kobitki :) leje u mnie na maxa i w dodatku zimno :( byłam dziś na badaniach, miałam zleconą morfologię, mocz, różyczkę i odczyn Coombsa. Mam nadzieję, że wynik odczynu będzie ok, że nie wytwarzam przeciwciał, bo mam grupę krwi B RhD minus, a mąż ma B Rh plus. Miała któraś z Was konflikt serologiczny w ciąży?

reklama
Mesmerise ja mam taką samą grupę krwi co ty a mąż 0 plus. Więc i u nas jest konflikt. W 27 tyg mam zrobić to badanie, żeby sprawdzić odczynnik malucha

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry