Hajmal trzymaj sie ciepło, bedzie dobrze ! Moja bratowa leżała cała ciąże, do 20 tygodnia w domu plackiem, potem do 23 w szpitalu normalnym a potem ja w 23 tygodniu przewieźli do szpitala specjalistycznego dla wcześniaków z tekstem ze juz rodzi i dziecko tylko tam ma szanse (1-2%szans wtedy)... Jak sie okazało w takim szpitalu podali jej jednak leki i dotrzymała do koncówki 29 tygodnia! Mały urodził sie z waga 1020kg jako skrajny wcześniak ale teraz jest w pełni zdrowym i rozbrykanym dwulatkiem! Walczyli o dziecko 7 lat, to była juz 7 ciąża... (2 razy podchodzili do in vitro) także trzeba byc dobrej myśli! Wierze ze i art wylezysz swoje i bedzie dobrze ! Powodzenia :*
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AnScarlett
Fanka BB :)
Moja ciocia też urodziła będąc na podtrzymaniu w 28 tygodniu i moja kuzynka jest w pełni zdrowa i ma się świetnieHajmal trzymaj sie ciepło, bedzie dobrze ! Moja bratowa leżała cała ciąże, do 20 tygodnia w domu plackiem, potem do 23 w szpitalu normalnym a potem ja w 23 tygodniu przewieźli do szpitala specjalistycznego dla wcześniaków z tekstem ze juz rodzi i dziecko tylko tam ma szanse (1-2%szans wtedy)... Jak sie okazało w takim szpitalu podali jej jednak leki i dotrzymała do koncówki 29 tygodnia! Mały urodził sie z waga 1020kg jako skrajny wcześniak ale teraz jest w pełni zdrowym i rozbrykanym dwulatkiem! Walczyli o dziecko 7 lat, to była juz 7 ciąża... (2 razy podchodzili do in vitro) także trzeba byc dobrej myśli! Wierze ze i art wylezysz swoje i bedzie dobrze ! Powodzenia :*
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Najgorzej to trafic tak jak ja kiedys do lekarza ktory jest alfa i omega. Teraz juz jest inaczej, w pon ma mnie badac ktos jeszcze, zakladam ze ordynator.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze, i bede lezala choc by mi pośladki mialy z bolu odpaść. Tylko wolala bym jak najdłużej lezec w domu bo mi synka szkoda
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze bedzie dobrze, i bede lezala choc by mi pośladki mialy z bolu odpaść. Tylko wolala bym jak najdłużej lezec w domu bo mi synka szkoda
Spark
A to chusty tkane czy eastyczne? Też chcę chustę kupićHajmal mi lekarz powiedzial zeby nie uzywac aplikatora tylko wlasnie przy samej szyjce jak najdalej,ale jak tez mowisz ze rozna to sie nie bede przejmowac
Ja pieluchy wielorazowe zamowilam pierwsze z puppi i pupeko nastepne w planie mam anavy i magabi
Mam juz tez upatrzone dwie chusty do noszenia, indio sole occidente i indio grande pink
Ubranka raczej wszystkie po synu tylko po 1zestawie z rozmiaru typowo dziewczece kupie z tych pierwszych rozmiarow no i mamy pierwszy wspolny typ imienia- Maja
paulik884
Ja tez nie mam zadnych powiadomien, moze bedzie jakas aktualizacja aplikacji i problem zostanie naprawionyMi tez sie nie pojawiają: (
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna rzeczy, za ile kupilas?Któraś pisała o przecenacb w tesco, to kupiłam pizamke i kocyk
12.10.2017 [emoji480]
Spark
Piżamka 20 i kocyk też 20Ja tez nie mam zadnych powiadomien, moze bedzie jakas aktualizacja aplikacji i problem zostanie naprawiony
Śliczna rzeczy, za ile kupilas?
12.10.2017 [emoji480]
Wcześniej piżamka 42 a kocyk 37
reklama
Malinowa_ona
Hajmal kciuki oczywiście trzymane. Będzie dobrze :*
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.