- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hajmal trzymaj sie:* lepiej zebys byla pod jak najlepsza opieka,dziewczyna z ktora pracowalam przyplacila rozejscie blizny strata macicy, dziecka a maly wlos przyplacilaby to zyciem, juz przy krwotoku nie zgadzala sie na ciecie bo dziecko nie mialo szans,maz podjal decyzje jak juz byla nieprzytomna,wiem ze to skrajny przypadek jeden na milion, ale lepiej to kontrolowac wczesniej nikt blizny nie sprawdzal? Ile ma w najwezszym miejscu?
ewcia12310
Aktywna w BB
Mi tez sie nie pojawiają: (Dzięki dziewczyny, mąż po pracy ma wjechać do apteki to coś mi weźmie z tego co piszecie Chciałam sie jeszcze gin poradzic ale nie odbiera tel... Kurczę nie wyświetlają mi sie powiadomienia w bb na telefonie:/ odinstalowalam i zainstalowalam jeszcze raz ale nie pomogło:/ Trochę to uciazliwe a z kompa korzystam może raz w tyg.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
AnScarlett
Fanka BB :)
Kochana trzymaj się będzie dobrze, dasz radę!Wrocilam do lekarza, szyjka trzyma a bole sa od szwu po cc. Szew jest bardzo cienki, lekarz kazal mi leżeć z przerwa na wc i przed zrobienie sobie kanapki.
W poniedzialek mam jechac na konsultacje do szpitala ale zabrac ze soba rzeczy bo najpewniej zostane tam do 24 tc jak dotrwam to pozniej przeniosa mnie do Krakowa na patologie. Jestem przerażona, nie spodziewalam sie, caly czas myslalam o szyjce a tu ten szew. Powiedzial ze zostalam zle zszyta przy cc i ze teraz nie ma na to ratunku tylko leżenie i rozganianie skurczu. Jestem strasznie przerazona, tym co bedzie dalej.
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie zerknęłam do książeczki ciąży i zobaczyłam ze połówkowe mam już we wtorek 16 a nie 18 maja jak myślałam, ale się ucieszyłam bo już nie mogę się doczekać
My z córka ciasta jednak nie robiłyśmy i tak właściwie całe popołudnie kompletnie nic nie robiłyśmy. Mąż z synkiem trochę na placu zabaw i tyle. Na kolacje zrobiłam tortille dla każdego bo zostało mi mięska z obiadu do tego sos czosnkowy i warzywa
Zaraz będę oglądać na dobre i na zle o ile dzieci mi na to pozwolą przeważnie w czasie kiedy chce coś obejrzeć to każdemu się zbiera na mega wygłupy i szaleństwa wieczorne
My z córka ciasta jednak nie robiłyśmy i tak właściwie całe popołudnie kompletnie nic nie robiłyśmy. Mąż z synkiem trochę na placu zabaw i tyle. Na kolacje zrobiłam tortille dla każdego bo zostało mi mięska z obiadu do tego sos czosnkowy i warzywa
Zaraz będę oglądać na dobre i na zle o ile dzieci mi na to pozwolą przeważnie w czasie kiedy chce coś obejrzeć to każdemu się zbiera na mega wygłupy i szaleństwa wieczorne
AnScarlett
Ja mam tak cały czas. Grzybicze zapalenie pochwy, bardzo częste w ciąży. Mam na to globulki z antybiotykiem od lekarza i tam jest 6szt. Po 3 sztukach przechodzi, potem za jakieś 2 tygodnie wraca i tak prawie w kółko. Do tego jeszcze można lactovaginalHajmal będzie dobrze!:-*
Nie martw się, tym razem musi być dobrze :-) staraj się myśleć pozytywnie, dzidziuś czuje Twój strach...
Dziewczyny chyba przyplatala mi się jakaś infekcja... piecze mnie przy robieniu siusiu i na dodatek wydzielina z mlecznobialej zrobiła się lekko żółta...
Ja pieprze... dobrze, że jutro mam tego lekarza.
Któraś też ma lub miała taki problem??
natasza_intro
Wrocilam do lekarza, szyjka trzyma a bole sa od szwu po cc. Szew jest bardzo cienki, lekarz kazal mi leżeć z przerwa na wc i przed zrobienie sobie kanapki.
W poniedzialek mam jechac na konsultacje do szpitala ale zabrac ze soba rzeczy bo najpewniej zostane tam do 24 tc jak dotrwam to pozniej przeniosa mnie do Krakowa na patologie. Jestem przerażona, nie spodziewalam sie, caly czas myslalam o szyjce a tu ten szew. Powiedzial ze zostalam zle zszyta przy cc i ze teraz nie ma na to ratunku tylko leżenie i rozganianie skurczu. Jestem strasznie przerazona, tym co bedzie dalej.
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Kurcze... niefajnie. Mnie też boli szew i lekarz ciągle każe mi uważać i dużo leżeć.... Słuchaj lekarza. Będzie dobrze. Nie martw się - dzidziuś czuje niepokój mamy.
JustaKacper1986
Ja mam tak cały czas. Grzybicze zapalenie pochwy, bardzo częste w ciąży. Mam na to globulki z antybiotykiem od lekarza i tam jest 6szt. Po 3 sztukach przechodzi, potem za jakieś 2 tygodnie wraca i tak prawie w kółko. Do tego jeszcze można lactovaginal
Myslalam ze tylko mi ciagle powracaja te zapalenia...lactovaginal aplikuje jak tylko zaczynan czuc ze cos mnie smedzi i piecze...
Masz tez nystatyne osratnio moj gin mi przepisal jest o niebo lepsza i szybciej pomaga...
Ale jak nie mam nic w domu ratuje sue rumiankiem tez lagodzi podraznienia...
Zacznie sie lato goraco to bede ciagle miala...juz sie boje...
Ja tez zamierzam.na dobre i na zle obejrzec...
reklama
AnScarlett
Mój lekarz powiedział, że tego się nie da teraz skutecznie wyleczycMyslalam ze tylko mi ciagle powracaja te zapalenia...lactovaginal aplikuje jak tylko zaczynan czuc ze cos mnie smedzi i piecze...
Masz tez nystatyne osratnio moj gin mi przepisal jest o niebo lepsza i szybciej pomaga...
Ale jak nie mam nic w domu ratuje sue rumiankiem tez lagodzi podraznienia...
Zacznie sie lato goraco to bede ciagle miala...juz sie boje...
Ja tez zamierzam.na dobre i na zle obejrzec...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.