reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AnScarlett i Joanna...
Kupujecie w dm? Można sie tam zarejestrować na gluckskind. Ja to zrobiłam dostaje teraz jakieś kupony na gratisy, albo z upustami na konkretne rzeczy i jeden na 10% rabatu jednorazowo na zakupy. Niewiem jak często puszczają nowe kupony, ale myślę że fajna sprawa. No ja akurat dużo kupuje w dm więc dla mnie jak znalazł ;)

reklama
Cześć dziewczyny:) ja dzis bylam na wizycie i wszystko w porządku... Tylko dziecko patrzylo mi na plecy caly czas i znowu nawet zdjecia nie dostalam:( na 80 % chlopiec sie okazalo a moj P zalamany sie wydawal bo chcial corcie...
Jezeli chodzi o imiona to dla córki myslelismy Hania albo Zosia a dla chłopca nie mam pojecia:p
Cieszę się, że wszystko ok :)
Mój ostatnio też plecami do nas, dlatego tak mi tęskno do kolejnej wizyty...;)
Aj tam, przyzwyczai się do tej myśli :) będą wspólnie grali w piłę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny!

JustaaKacper super, że Nifty wyszło dobrze. Gratuluję córeczki :)

Chciałabym chodzić do szkoły rodzenia, bo to moja pierwsza tak zaawansowana ciąża, to chociaż czegoś bym się dowiedziała. Tylko, że szpital w którym chcę rodzić nie ma takiej szkoły, więc nie wiem czy jest sens iść gdzie indziej. U mnie w okolicy szpitale mają fatalne opinie - co jeden to gorszy. Nieraz o nich w tv trąbili. Mam plan jechać rodzić 70km ode mnie, więc to będzie wyzwanie :D
Ja mam całkiem podobnie jeśli chodzi o poród SN i tez sie zastanawiam jak to zrobic...
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)
Mi wkoncu udało sie doczytać Wasze posty. Leżę i nie mogę spać bo cały dzień mam zgagę, zwymiotowałam z pol godziny temu i niesamowicie mnie piecze... Juz nawet rennie nie pomaga a w ślinie mam lekka domieszkę krwi... Chyba podrażniło mi przełyk :(

AnScarlett i Joanna...
Kupujecie w dm? Można sie tam zarejestrować na gluckskind. Ja to zrobiłam dostaje teraz jakieś kupony na gratisy, albo z upustami na konkretne rzeczy i jeden na 10% rabatu jednorazowo na zakupy. Niewiem jak często puszczają nowe kupony, ale myślę że fajna sprawa. No ja akurat dużo kupuje w dm więc dla mnie jak znalazł ;)
Ja nie mam nigdzie w pobliżu dm a słyszałam ze ceny maja fajniejsze od budni i rossmann, szkoda
Ja próbuje zasnąć ale mój mąż tak chrapie ze mogłabym go zabić
Dobranoc :)

Xandzia super wieści, no i gratuluję dziewczynki. My już Maje mamy, teraz to ona wybiera i jak na razie zastanawia się nad Lena, Weronika i Liliana.

Hajmal dokładnie miałam taką samą sytuację w szpitalu. Drugi raz już tam rodzić nie będę.

Mąż miał kiedyś kotkę o imieniu Klara, więc mi jakoś tak nie pasuje do dziecka [emoji6]

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jak wasze samopoczucie ?:) mam do was pytanko, czy któraś z was miała jęczmień na górnej powiece ? Ja już mam od dwóch dni i myślę co z tym zrobić żeby zeszło, mam nadzieje ze to w żaden sposób dziecku nie zagraża. :)

Mam to samo, ale pisało mi na apce że na tym etapie krwotoki z nosa i dziąseł są dość normalne (nie pamiętam dlaczego), ale przy kazdym myciu mnóstwo krwi i jakby poprzecinane w niektórych miejscach

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też widziałam w apce informacje o tym, ale mi leje się krew nawet jak nie myje zębów. Tak nagle zaczyna lecieć, koleżanka mi mówiła że jej z nosa leciało jak z kranu. Pewnie to nic groźnego, ale uciążliwe jest. A do dentysty tak czy siak czas już iść... :( nienawidzę, zawsze opóźniam to tak długo jak tylko się da

Hej :-)
Strasznie źle dziś spałam, obudziłam sie wpół do 6 i juz nie mogłam usnąć...
Pewnie dziś będę bez sił...

Ja nigdy jeszcze nie miałam jęczmienia, ale słyszałam, że ponoć pomaga zawiązanie nitki na serdecznym palcu chyba ;-) nie wiem na ile to prawda ;-)

Też widziałam w apce informacje o tym, ale mi leje się krew nawet jak nie myje zębów. Tak nagle zaczyna lecieć, koleżanka mi mówiła że jej z nosa leciało jak z kranu. Pewnie to nic groźnego, ale uciążliwe jest. A do dentysty tak czy siak czas już iść... :( nienawidzę, zawsze opóźniam to tak długo jak tylko się da

Ja na szczęście mam to juz za sobą, ale muszę przyznać, ze od kiedy zmieniłam dentyste, to wizyty stały się przyjemnością ;-) dokładnie mówi co robi, po co, a przede wszystkim naprawdę nic nie boli ;-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Miałam jakieś porąbane sny. Jakieś biwaki pod namiotami w lesie, przyjechała ciężarówka koli i dali nam po megapokecie z KFC... A na koniec dali nam pistolety o zabiłam jakiegoś chłopaka :o
Na kolacje jednak wygrały śledzie, mąż mi pojechał po koreczki, zjadłam cały pojemnik i chlebkiem i chwilę po 21 zasnelam na kanapie w dużym pokoju :D nawet pogadać nie zdążyliśmy [emoji14] obudził mnie około 23 to poszłam się przygotować do spania i spalam dalej jak zabita do 3, obudziłam się i chyba że trzy szklanki wody wypiłam :D
Na śniadanie jeszcze sobie zażyczyłam paprykarz więc z tym sobie zjem kanapki.
Na obiad mam znowu kawałek schabu żeby sobie usmażyć, ale nie za bardzo mam na niego ochotę...
Dzisiaj nigdzie nie muszę iść, więc może trochę posprzatam i nadrobie seriale na tablecie :)
Pogoda dalej paskudna.
Miłego dnia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry