reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AnScarlett i Joanna...
Kupujecie w dm? Można sie tam zarejestrować na gluckskind. Ja to zrobiłam dostaje teraz jakieś kupony na gratisy, albo z upustami na konkretne rzeczy i jeden na 10% rabatu jednorazowo na zakupy. Niewiem jak często puszczają nowe kupony, ale myślę że fajna sprawa. No ja akurat dużo kupuje w dm więc dla mnie jak znalazł ;)

reklama
Cześć dziewczyny:) ja dzis bylam na wizycie i wszystko w porządku... Tylko dziecko patrzylo mi na plecy caly czas i znowu nawet zdjecia nie dostalam:( na 80 % chlopiec sie okazalo a moj P zalamany sie wydawal bo chcial corcie...
Jezeli chodzi o imiona to dla córki myslelismy Hania albo Zosia a dla chłopca nie mam pojecia:p
Cieszę się, że wszystko ok :)
Mój ostatnio też plecami do nas, dlatego tak mi tęskno do kolejnej wizyty...;)
Aj tam, przyzwyczai się do tej myśli :) będą wspólnie grali w piłę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny!

JustaaKacper super, że Nifty wyszło dobrze. Gratuluję córeczki :)

Chciałabym chodzić do szkoły rodzenia, bo to moja pierwsza tak zaawansowana ciąża, to chociaż czegoś bym się dowiedziała. Tylko, że szpital w którym chcę rodzić nie ma takiej szkoły, więc nie wiem czy jest sens iść gdzie indziej. U mnie w okolicy szpitale mają fatalne opinie - co jeden to gorszy. Nieraz o nich w tv trąbili. Mam plan jechać rodzić 70km ode mnie, więc to będzie wyzwanie :D
Ja mam całkiem podobnie jeśli chodzi o poród SN i tez sie zastanawiam jak to zrobic...
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)
Mi wkoncu udało sie doczytać Wasze posty. Leżę i nie mogę spać bo cały dzień mam zgagę, zwymiotowałam z pol godziny temu i niesamowicie mnie piecze... Juz nawet rennie nie pomaga a w ślinie mam lekka domieszkę krwi... Chyba podrażniło mi przełyk :(

AnScarlett i Joanna...
Kupujecie w dm? Można sie tam zarejestrować na gluckskind. Ja to zrobiłam dostaje teraz jakieś kupony na gratisy, albo z upustami na konkretne rzeczy i jeden na 10% rabatu jednorazowo na zakupy. Niewiem jak często puszczają nowe kupony, ale myślę że fajna sprawa. No ja akurat dużo kupuje w dm więc dla mnie jak znalazł ;)
Ja nie mam nigdzie w pobliżu dm a słyszałam ze ceny maja fajniejsze od budni i rossmann, szkoda
Ja próbuje zasnąć ale mój mąż tak chrapie ze mogłabym go zabić
Dobranoc :)

Xandzia super wieści, no i gratuluję dziewczynki. My już Maje mamy, teraz to ona wybiera i jak na razie zastanawia się nad Lena, Weronika i Liliana.

Hajmal dokładnie miałam taką samą sytuację w szpitalu. Drugi raz już tam rodzić nie będę.

Mąż miał kiedyś kotkę o imieniu Klara, więc mi jakoś tak nie pasuje do dziecka [emoji6]

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jak wasze samopoczucie ?:) mam do was pytanko, czy któraś z was miała jęczmień na górnej powiece ? Ja już mam od dwóch dni i myślę co z tym zrobić żeby zeszło, mam nadzieje ze to w żaden sposób dziecku nie zagraża. :)

Mam to samo, ale pisało mi na apce że na tym etapie krwotoki z nosa i dziąseł są dość normalne (nie pamiętam dlaczego), ale przy kazdym myciu mnóstwo krwi i jakby poprzecinane w niektórych miejscach

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też widziałam w apce informacje o tym, ale mi leje się krew nawet jak nie myje zębów. Tak nagle zaczyna lecieć, koleżanka mi mówiła że jej z nosa leciało jak z kranu. Pewnie to nic groźnego, ale uciążliwe jest. A do dentysty tak czy siak czas już iść... :( nienawidzę, zawsze opóźniam to tak długo jak tylko się da

Hej :-)
Strasznie źle dziś spałam, obudziłam sie wpół do 6 i juz nie mogłam usnąć...
Pewnie dziś będę bez sił...

Ja nigdy jeszcze nie miałam jęczmienia, ale słyszałam, że ponoć pomaga zawiązanie nitki na serdecznym palcu chyba ;-) nie wiem na ile to prawda ;-)

Też widziałam w apce informacje o tym, ale mi leje się krew nawet jak nie myje zębów. Tak nagle zaczyna lecieć, koleżanka mi mówiła że jej z nosa leciało jak z kranu. Pewnie to nic groźnego, ale uciążliwe jest. A do dentysty tak czy siak czas już iść... :( nienawidzę, zawsze opóźniam to tak długo jak tylko się da

Ja na szczęście mam to juz za sobą, ale muszę przyznać, ze od kiedy zmieniłam dentyste, to wizyty stały się przyjemnością ;-) dokładnie mówi co robi, po co, a przede wszystkim naprawdę nic nie boli ;-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Miałam jakieś porąbane sny. Jakieś biwaki pod namiotami w lesie, przyjechała ciężarówka koli i dali nam po megapokecie z KFC... A na koniec dali nam pistolety o zabiłam jakiegoś chłopaka :o
Na kolacje jednak wygrały śledzie, mąż mi pojechał po koreczki, zjadłam cały pojemnik i chlebkiem i chwilę po 21 zasnelam na kanapie w dużym pokoju :D nawet pogadać nie zdążyliśmy [emoji14] obudził mnie około 23 to poszłam się przygotować do spania i spalam dalej jak zabita do 3, obudziłam się i chyba że trzy szklanki wody wypiłam :D
Na śniadanie jeszcze sobie zażyczyłam paprykarz więc z tym sobie zjem kanapki.
Na obiad mam znowu kawałek schabu żeby sobie usmażyć, ale nie za bardzo mam na niego ochotę...
Dzisiaj nigdzie nie muszę iść, więc może trochę posprzatam i nadrobie seriale na tablecie :)
Pogoda dalej paskudna.
Miłego dnia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry