reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AnScarlett i Joanna...
Kupujecie w dm? Można sie tam zarejestrować na gluckskind. Ja to zrobiłam dostaje teraz jakieś kupony na gratisy, albo z upustami na konkretne rzeczy i jeden na 10% rabatu jednorazowo na zakupy. Niewiem jak często puszczają nowe kupony, ale myślę że fajna sprawa. No ja akurat dużo kupuje w dm więc dla mnie jak znalazł ;)
Ja kupuję, praktycznie większość chemii do domu. Nie wiedziałam o tych kuponach. Dzięki :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam całkiem podobnie jeśli chodzi o poród SN i tez sie zastanawiam jak to zrobic...
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)
Mi wkoncu udało sie doczytać Wasze posty. Leżę i nie mogę spać bo cały dzień mam zgagę, zwymiotowałam z pol godziny temu i niesamowicie mnie piecze... Juz nawet rennie nie pomaga a w ślinie mam lekka domieszkę krwi... Chyba podrażniło mi przełyk :(
O matko :( mleko podobno pomaga i łagodzi

Xandzia super wieści, no i gratuluję dziewczynki. My już Maje mamy, teraz to ona wybiera i jak na razie zastanawia się nad Lena, Weronika i Liliana.

Hajmal dokładnie miałam taką samą sytuację w szpitalu. Drugi raz już tam rodzić nie będę.

Mąż miał kiedyś kotkę o imieniu Klara, więc mi jakoś tak nie pasuje do dziecka [emoji6]

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilka ładne imie :)

Hej dziewczyny, jak wasze samopoczucie ?:) mam do was pytanko, czy któraś z was miała jęczmień na górnej powiece ? Ja już mam od dwóch dni i myślę co z tym zrobić żeby zeszło, mam nadzieje ze to w żaden sposób dziecku nie zagraża. :)
Kiedyś miałam i tarlam obrączka a potem chyba jakaś maść od lekarza na to dostałam. Ogólnie zeszło

Też widziałam w apce informacje o tym, ale mi leje się krew nawet jak nie myje zębów. Tak nagle zaczyna lecieć, koleżanka mi mówiła że jej z nosa leciało jak z kranu. Pewnie to nic groźnego, ale uciążliwe jest. A do dentysty tak czy siak czas już iść... :( nienawidzę, zawsze opóźniam to tak długo jak tylko się da
Ja z tą krwią z nosa to mam tak, że jak zapominam o ciazowych witaminach, to potem cały czas mam przy dmuchaniu nosa krew na chusteczkę.

Ja kupuję, praktycznie większość chemii do domu. Nie wiedziałam o tych kuponach. Dzięki :)

To sie zarejestruj jak kupujesz dużo. My też całą chemie tam kupujemy. Teraz też witaminy tam biore skład mają dokładnie taki sam jak femibion który poleciła gin. Za Femibion zapłaciłam 24e w aptece a za te coś ponad 8. Akurat teraz dostałam kupon na 20 % zniżki (jednorazowo) niby niewiele ale zawsze za to moge córce wziąć "wsysacze" hehe tak je nazywamy...takie musy owocowe z babylove po 55 centów są. Młoda je uwielbia, ja też bo na spacerze są dla niej jak znalazł. Payback karte też sobie załatw jak jeszcze nie masz. Tam na gluckskind możesz to odrazu zrobić. Ja mam ale oddzielnie bo payback mamy na męża i nie moge teraz tego połączyć. (Albo nieznalazłam).
Lence to mleko tam kupowaliśmy, pampersy, podkłady na łóżko -to jeszcze jej daje jak dla pewności, kosmetyki to wiadomo ;)
Musze właśnie iść bo dostałam gratis jakąś herbatke na laktacje (może się kiedyś przyda), tą zniżke na witaminy i na jakiś krem pielęgnacyjny na ciąże, akurat mi się już kończy.

Ostatnia edycja:
Jeju dzisiaj mi brzuch często twaednieje jakby sie stawia [emoji53] ino cos porobie ....
Ogarniam juz od 20 , i nie daje rady [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t2d [emoji272]
Powiedzcie mi, co to znaczy, ze się stawia?? Jakie to uczucie?

reklama
Hej ja dziś miałam tragiczną noc. [emoji54]zaczęło się od tego ze wieczorem podjęliśmy decyzję ze jedziemy do Polski już na 1 lipca i ja zostaje. Wszystko ok dopóki sobie nie uświadomiłam ze Maz jednak pojedzie do Fr. A ja zostanę tam sama z jego mama i bratem. Nigdy wcześniej z nimi nie mieszkałam. Ja coś to zostawalam na weekend Ale mąż zawsze był gdzieś w pobliżu. A teraz zostanę tam sama w sumie z obcymi mi ludzmi. Po za tym przerazilo mnie to ze będę tęsknić za mężem. I ze będzie mi ciężko samej z dzieckiem. I tak się poplakalam. Mój się przebudzil jak mu wytlumaczylam o co chodzi to się na mnie wydarl ze panikuje odwrócił się plecami do mnie i poszedł spac. A ja już kolejny raz rzucam wszystko co miałam poukładane i wywracam swoje życie do góry nogami żeby nam było lepiej. Ale on tego wgl nie rozumie. Tak mi się przykro zrobiło ze całą noc nie mogłam spać tylko co zasnelam to się budzilam. W jednym ciągu to chyba teraz spałam rano godz. Strasznie mnie to zabolało... wiem ze jemu też jest ciężko ale mam wrażenie ze ma gdzieś to ze ja zjezdzam. Non stop tylko mówi o tym ze firmę otworzy i wgl... ehh musiałam się wyzalic

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A wracasz sama czy z mężem?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry