reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny! Witam Was pomajowkowo! ;) dopiero wrocilismy z kajakow i pomimo pogody bylo przeeeeesuuuuper! Wprawdzie imprezowicz ze mnie nie byl zbyt udany ale towarzystwo bez problemu wybaczylo spanie o 22 :D
JustaKacper, widzialam, ze NIFTY wyszlo dobrze, gratulacje!
Troche mi teskno bylo bez forum, nawet nie mam szans Was ponadrabiac. Mam nadziejek ze wszystkie babelki sa ok!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też widziałam w apce informacje o tym, ale mi leje się krew nawet jak nie myje zębów. Tak nagle zaczyna lecieć, koleżanka mi mówiła że jej z nosa leciało jak z kranu. Pewnie to nic groźnego, ale uciążliwe jest. A do dentysty tak czy siak czas już iść... :( nienawidzę, zawsze opóźniam to tak długo jak tylko się da
Ja też :/ w końcu mamma mi ostatnio dzwoni: zapisałam Cię do dentysty, na 16 maja, idziesz bez gadania.

Kurde, jak z małym dzieckiem, ale jeśli chodzi o dentyste to tak właśnie mam :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też :/ w końcu mamma mi ostatnio dzwoni: zapisałam Cię do dentysty, na 16 maja, idziesz bez gadania.

Kurde, jak z małym dzieckiem, ale jeśli chodzi o dentyste to tak właśnie mam :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też by mogła tak zrobić, bo jak mam się sama zebrać to też trwa.. wczoraj miałam dzwonić, ale jakoś mi się nie udało :D dorosłe kobity [emoji23]

Dzien dobry[emoji6]
Ja zaraz wstaje z łóżka zeby coś zjeść, potem jedziemy na basen i na zakupy. Moze cos dzidzi kupimy.
Mi też snily sie glupoty, po lumpeksach chodzilam i jakies cuda wynajdowalam[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też muszę się do dentysty umówić. Byłam u niego jesienią, ale wiadomo, że w ciąży pójść i sprawdzić. Mam fajnego dentystę od dziecka do niego chodzę, ale kolejka czasami tak się przeciągnie, że odechciewa się tam czekać.

A pogoda u mnie dzisiaj jak co dzień okropna. Niebo zaciągnięte i pada. To już maj a w piecu nadal palić trzeba. Gdzie jest te niby ocieplenie klimatu [emoji34]

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja dziś miałam tragiczną noc. [emoji54]zaczęło się od tego ze wieczorem podjęliśmy decyzję ze jedziemy do Polski już na 1 lipca i ja zostaje. Wszystko ok dopóki sobie nie uświadomiłam ze Maz jednak pojedzie do Fr. A ja zostanę tam sama z jego mama i bratem. Nigdy wcześniej z nimi nie mieszkałam. Ja coś to zostawalam na weekend Ale mąż zawsze był gdzieś w pobliżu. A teraz zostanę tam sama w sumie z obcymi mi ludzmi. Po za tym przerazilo mnie to ze będę tęsknić za mężem. I ze będzie mi ciężko samej z dzieckiem. I tak się poplakalam. Mój się przebudzil jak mu wytlumaczylam o co chodzi to się na mnie wydarl ze panikuje odwrócił się plecami do mnie i poszedł spac. A ja już kolejny raz rzucam wszystko co miałam poukładane i wywracam swoje życie do góry nogami żeby nam było lepiej. Ale on tego wgl nie rozumie. Tak mi się przykro zrobiło ze całą noc nie mogłam spać tylko co zasnelam to się budzilam. W jednym ciągu to chyba teraz spałam rano godz. Strasznie mnie to zabolało... wiem ze jemu też jest ciężko ale mam wrażenie ze ma gdzieś to ze ja zjezdzam. Non stop tylko mówi o tym ze firmę otworzy i wgl... ehh musiałam się wyzalic

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jak wasze samopoczucie ?:) mam do was pytanko, czy któraś z was miała jęczmień na górnej powiece ? Ja już mam od dwóch dni i myślę co z tym zrobić żeby zeszło, mam nadzieje ze to w żaden sposób dziecku nie zagraża. :)

Dobrze robi pocieranie co jakiś czas złotą obrączką. Tylko musi być czysta. Przemyj ją i wtedy pocieraj. Złoto ma jakieś tam właściwości które pomagają przy tym.

Joanna to szkoda...ja bardzo lubie dm. Pierwszy sklep który wymieniłaś nie znam. A z Rossmannem to wiesz różnie z tymi cenami czasem tu taniej czasem tu. Ale my mamy karte payback więc zbieramy sobie punkty, a potem je wymieniamy na euro i robimy dalej zakupy.

Dentysta...łeeee ja mam we wtorek. Już mi sie słabo na samą myśl robi. Przypuszczam że przy dobrych wiatrach będą 4 zęby do robienia.

Czesc dziewczynki...
Ja dzis znow pol nocy nie spalam obudzilam sie o 3 i tak sie tluklam z boku na bok...nawet nie wiem ile....a. Moj szanowny M chrapal jak lokomotywa...
Ja juz wypilam kawusie...wy juz po sniadaniach a ja jakos ostatnio rano jesc nie moge dopiero kolo 10 mnie bierze....
Zaraz wychodze do sklepu wozki poogladac i ciuszki moze cos zakupie...
Milego dzionka i trzymam kciuki za wizyty...i same dobre wiadomosci...buziaczki...

lili91 przesyłam Ci serdeczny uścisk. Najgorzej jak się widzi wszystko w czarnych barwach, a do tego w tym momencie brakuje wsparcia. Życzę Ci aby jednak wszystko się dobrze ułożyło. Wiadomo teraz nam w ciąży hormony buzują i ciężko nad emocjami zapanować.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Lili będzie dobrze ! :-) zobaczysz. Myślę, że dla teściowej i szwagra też to będzie nowa, dziwna sytuacja, ale szybko się do niej przyzwyczaicie. Zresztą to chyba lepiej, ze przed porodem się z nimi oswoisz tak na dobre. Gorzej byłoby jakbyś się tam wprowadziła przed samym porodem, nie wiedzialabym później jak poprosić o pomoc czy coś, a tak to wszyscy się już ze sobą oswoicie i będzie Wam raźniej. Pamiętaj, że to nie tylko dla Ciebie nowa, trudna sytuacja. Teściowa i Szwagier też będą musieli się do Ciebie przyzwyczaić mąż za granicą pewnie też będzie sie martwił jak Wy się wszyscy dogadujecie :-)

Justa gdzie idziesz oglądać te wózki?? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry