reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Klara ładnie i dość oryginalnie :-)
Gabrysia też bardzo mi się podoba, zapomniałam o tym imieniu :-) będziemy brac je pod uwagę ;-)

Ania- miesięczna córeczka szwagra :-)

reklama
A co sądzicie i imieniu Kostek (zdrobnienie od Konstanty) dla chlopca? Szczerze mówiąc bardzie mi się to zdrobnienie podoba.

Klara moja siostra tak corce dala
..poza tym ma Amelke i Sare...
Starsza siostra ma Lene a bratowa Zuzie...
A u mnie pomyslow brak.. Moj cos o Alicji mowil...ale jakos tak nie podchodzi mi...
Ja byl chciala Antosia...Michalina...Blanka....ale pewnie jeszcze cos wymyslimy..

Jutro muszę też zadzwonić koniecznie j umówić się do dentysty. Nie dosyć że mnie bolą żeby to jeszcze of jakiegoś tygodnia mam potworny problem z dziasłami. Dzisiaj mi krwawiło 3 razy i to tak konkretnie:( plus mam cale podniebienie poranione. Nie mam pojęcia od czego..
Mam to samo, ale pisało mi na apce że na tym etapie krwotoki z nosa i dziąseł są dość normalne (nie pamiętam dlaczego), ale przy kazdym myciu mnóstwo krwi i jakby poprzecinane w niektórych miejscach

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny:) ja dzis bylam na wizycie i wszystko w porządku... Tylko dziecko patrzylo mi na plecy caly czas i znowu nawet zdjecia nie dostalam:( na 80 % chlopiec sie okazalo a moj P zalamany sie wydawal bo chcial corcie...
Jezeli chodzi o imiona to dla córki myslelismy Hania albo Zosia a dla chłopca nie mam pojecia:p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry