reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Klara ładnie i dość oryginalnie :-)
Gabrysia też bardzo mi się podoba, zapomniałam o tym imieniu :-) będziemy brac je pod uwagę ;-)

Ania- miesięczna córeczka szwagra :-)

reklama
A co sądzicie i imieniu Kostek (zdrobnienie od Konstanty) dla chlopca? Szczerze mówiąc bardzie mi się to zdrobnienie podoba.

Klara moja siostra tak corce dala
..poza tym ma Amelke i Sare...
Starsza siostra ma Lene a bratowa Zuzie...
A u mnie pomyslow brak.. Moj cos o Alicji mowil...ale jakos tak nie podchodzi mi...
Ja byl chciala Antosia...Michalina...Blanka....ale pewnie jeszcze cos wymyslimy..

Jutro muszę też zadzwonić koniecznie j umówić się do dentysty. Nie dosyć że mnie bolą żeby to jeszcze of jakiegoś tygodnia mam potworny problem z dziasłami. Dzisiaj mi krwawiło 3 razy i to tak konkretnie:( plus mam cale podniebienie poranione. Nie mam pojęcia od czego..
Mam to samo, ale pisało mi na apce że na tym etapie krwotoki z nosa i dziąseł są dość normalne (nie pamiętam dlaczego), ale przy kazdym myciu mnóstwo krwi i jakby poprzecinane w niektórych miejscach

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny:) ja dzis bylam na wizycie i wszystko w porządku... Tylko dziecko patrzylo mi na plecy caly czas i znowu nawet zdjecia nie dostalam:( na 80 % chlopiec sie okazalo a moj P zalamany sie wydawal bo chcial corcie...
Jezeli chodzi o imiona to dla córki myslelismy Hania albo Zosia a dla chłopca nie mam pojecia:p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry