- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia-1980
mama_przedszkolanki
A co sądzicie i imieniu Kostek (zdrobnienie od Konstanty) dla chlopca? Szczerze mówiąc bardzie mi się to zdrobnienie podoba.
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Klara moja siostra tak corce dala
..poza tym ma Amelke i Sare...
Starsza siostra ma Lene a bratowa Zuzie...
A u mnie pomyslow brak.. Moj cos o Alicji mowil...ale jakos tak nie podchodzi mi...
Ja byl chciala Antosia...Michalina...Blanka....ale pewnie jeszcze cos wymyslimy..
..poza tym ma Amelke i Sare...
Starsza siostra ma Lene a bratowa Zuzie...
A u mnie pomyslow brak.. Moj cos o Alicji mowil...ale jakos tak nie podchodzi mi...
Ja byl chciala Antosia...Michalina...Blanka....ale pewnie jeszcze cos wymyslimy..
Malinowa_ona
No jeszcze troszke czasu macie na wybór.
Ale kurcze szybko to mija...ja dopiero robiłam test 1.03 a tu już 2 miechy śmigły niewiadomo kiedy.
Ani się obejrzymy a będziemy z dzieciaczkami na rękach Nowy Rok witać.
Ale kurcze szybko to mija...ja dopiero robiłam test 1.03 a tu już 2 miechy śmigły niewiadomo kiedy.
Ani się obejrzymy a będziemy z dzieciaczkami na rękach Nowy Rok witać.
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Dawno nie slyszałam imienia Edyta a to też ładne
Spark
Mam to samo, ale pisało mi na apce że na tym etapie krwotoki z nosa i dziąseł są dość normalne (nie pamiętam dlaczego), ale przy kazdym myciu mnóstwo krwi i jakby poprzecinane w niektórych miejscachJutro muszę też zadzwonić koniecznie j umówić się do dentysty. Nie dosyć że mnie bolą żeby to jeszcze of jakiegoś tygodnia mam potworny problem z dziasłami. Dzisiaj mi krwawiło 3 razy i to tak konkretnie plus mam cale podniebienie poranione. Nie mam pojęcia od czego..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AnScarlett
Ładne imię Klara, też zwróciłam uwagęDziś urodziła Ania Leawdowska żona Roberta naszego .Dali córci na imię Klara [emoji5]Też fajnie.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Dziewczyny śpijcie dobrze.Ja już prawie zasypiam.Jutro moje dzieci piszą maturę z maty(moje szkolne dzieci) ☺☺☺ a ja będę je pilnować 170minut. Jezu padnę, bo jesc nie wolno a ja jak czuje glód to mi niedobrze...eh.
Violcia55
Cześć dziewczyny ja dzis bylam na wizycie i wszystko w porządku... Tylko dziecko patrzylo mi na plecy caly czas i znowu nawet zdjecia nie dostalam na 80 % chlopiec sie okazalo a moj P zalamany sie wydawal bo chcial corcie...
Jezeli chodzi o imiona to dla córki myslelismy Hania albo Zosia a dla chłopca nie mam pojecia
Jezeli chodzi o imiona to dla córki myslelismy Hania albo Zosia a dla chłopca nie mam pojecia
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.