reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Siemie lnianie [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Trochę się wczoraj zmeczylam i całkiem dobrze mi się spało :-) Dziś muszę tylko uprasowac mam ubrania na 2 dni i nic więcej. Na śniadanie schodzimy do teściowej (wezmę moje sałatki i mięso pieczone) , Później do Kościoła na 10.30, a później będziemy leniuchowac resztę dnia. Nigdzie się dziś nie wybieramy, może moja mama do nas wpadnie i siostra z narzeczonym. Jutro planujemy jechać do mamy na obiad i posiadowke, pod warunkiem że jej minie przeziębienie, w przeciwnym razie pojedziemy na kawałek do babci i wracamy lezakowac :-) jak będzie ładna pogoda to pewnie wyjdziemy na spacer z psem ;-)

A Wy wyruszacie do rodziny? :-)
Pewnie dziś tu trochę pusto będzie... Ja zamierzam zaglądać :-D

Hej :)
My poszliśmy spać po północy, oglądaliśmy coś w telewizji. Gdzieś około 4:30 obudziłam się na siku, mąż wstał po mnie w tym samym celu i dostaliśmy takiej głupawki że dosłownie płakałam że śmiechu, nie wiem co nam odbiło :D myślałam że już nie zasne, szkoda że teraz jak wstałam to nie jest mi już tak do śmiechu ;)
Na 10 idzieny do teściów, będziemy tam do nocy pewnie, ciekawe czy babcia męża dop nie swego i wypchnie Niemców do nas. Ciasta nie kupowalismy nawet ;)
Trzymajcie za mnie kciuki bo wytrzymać z tą kobietą cały dzień i się nie zdenerwować to nielada wyczyn :)

Ostatnia edycja:
Cxesc dziewczyny...
Ja tez juz nie spie....zgaga minela...ciezko bylo wczoraj z nia usnac...ale jakos dalam rade...
Ja czekam na mojego m pewnie lada chwila bedzie...
My w domu sniadanko zjemy i tez niestety do tesviowej musze jechac...mam nadzieje ze nie na dlugo....
Beczulinda ja trzymam kciuki za ciebie a ty za mnie...
U nas dzis wieje malo lba nie urwie...nawet nie wiem co ma siebie wlozyc...trzeba zaraz isc w szafie pogrzebac...
Milego dnia kobitki...spokoju

reklama
Hej [emoji5] ja wczoraj coś Koło 2 poszłam spac bo byliśmy w Kościele. Dziś tez na 13 jedziemy A później mamy mieć gości. A że to sami faceci to skończy się pewnie w nocy... Ja wczoraj jak byłam w Kościele to o niczym nie myślałam tylko o kielbasie z pomidorem [emoji23] A jak wróciłam to już nawet siły nie miałam żeby sb kanapkę zrobić. A mój jak poszedł świętować Zmartwychwstanie to nwm o której wrócił. Ale niech nie myśli ze bd spał do południa.. nie doczekanie jego [emoji23][emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry