reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej :) Mnie dzis dzien powital wymiotami pierwszymi od dobrego miesiaca! My jedziemy do moich rodzicow na wies na sniadanie, wiec zaliczymy spacer w lesie i bedzie milo i milo :) Najpierw musze jechac umyc groby bo... zapomnialam o tym :D Juz sie nie moge doczekac tego zurku z kielbasa... <3 +3kg beda jak nic :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane , my dziś odpoczywamy w domu ... Mieliśmy isc do mojej siostry , ale nie ryzykuje [emoji4] u mnie barszczyk sie juz gotuje [emoji5] moja mama jedynie wpadnie na obiad a jutro wyruszamy do teściowej , wiec 1 dzień gotowania mi odpadaa [emoji5]

mdagos haha może znow wróciły [emoji4]

Beczulinda ja mam tak z teściowa [emoji23] cały dzień to jakiś cud wytrzymania [emoji6]

U mnie dziś niby słonecznie , ale wieje bardzo ....

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

Dzień dobry wszystkim. Ja dziś miałam jechać z mężem na wieś do jego rodziny ale niestety zrezygnowałam że względu na mój pęcherz i pojechał sam. Pójdę sobie na chwilę do rodziców. Ja na moją teściową jak na razie nie narzekam bo jest spoko [emoji4] pozdrawiam świątecznie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Ja dzisiaj siedzę w domku, tak zimno na dworze, ze nawet ochoty się nie ma gdzieś wyjść :) Samopoczucie różne, strasznie senna jestem ostatnimi czasy [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My z mężem dziś dopiero około 16 jedziemy do mojego taty i dziadków więc mamy śniadanie w samotności, ale w sumie to dobrze bo trochę spokoju się przyda :) Dzisiaj mamy podwójne święto, bo obchodzimy naszą pierwsza rocznicę ślubu i w dodatku już we trójkę ❤ życzę wam wszystkim miłego dnia :)

Wesołego Alleluja.
My dopiero wstaliśmy :-) świąteczne leniuchowanie. Zaraz zjemy śniadanko i pojedziemy do siostry. Muszę się Wam pochwalić jaki mój 10 letni "zajączek" jest pomysłowy. Taka niespodzianka czekała na mnie i męża rano.
1492330087-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) my z moim mężem jedziemy do moich rodziców. Ja dzisiaj rano wstałam już na gotowe przygotowane śniadanie przez teściowa także nie narzekam na nią w ten świąteczny dzień, Hehe. Pogoda u nas masakryczna, pada śnieg ! :( pozdrawiam was i buziaczki

Hej :) witam się i żegnam. Mam ostatnio intensywny czas bardzo i nawet nie mam kiedy wchodzić na forum. U nas wszystko Ok, mam nadzieje ze u Was tez [emoji255][emoji257][emoji253]

reklama
Hej :) witam się i żegnam. Mam ostatnio intensywny czas bardzo i nawet nie mam kiedy wchodzić na forum. U nas wszystko Ok, mam nadzieje ze u Was tez [emoji255][emoji257][emoji253]
Ale wpadaj jak znajdziesz czas [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t5d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry