reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej :) Mnie dzis dzien powital wymiotami pierwszymi od dobrego miesiaca! My jedziemy do moich rodzicow na wies na sniadanie, wiec zaliczymy spacer w lesie i bedzie milo i milo :) Najpierw musze jechac umyc groby bo... zapomnialam o tym :D Juz sie nie moge doczekac tego zurku z kielbasa... <3 +3kg beda jak nic :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane , my dziś odpoczywamy w domu ... Mieliśmy isc do mojej siostry , ale nie ryzykuje [emoji4] u mnie barszczyk sie juz gotuje [emoji5] moja mama jedynie wpadnie na obiad a jutro wyruszamy do teściowej , wiec 1 dzień gotowania mi odpadaa [emoji5]

mdagos haha może znow wróciły [emoji4]

Beczulinda ja mam tak z teściowa [emoji23] cały dzień to jakiś cud wytrzymania [emoji6]

U mnie dziś niby słonecznie , ale wieje bardzo ....

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

Dzień dobry wszystkim. Ja dziś miałam jechać z mężem na wieś do jego rodziny ale niestety zrezygnowałam że względu na mój pęcherz i pojechał sam. Pójdę sobie na chwilę do rodziców. Ja na moją teściową jak na razie nie narzekam bo jest spoko [emoji4] pozdrawiam świątecznie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Ja dzisiaj siedzę w domku, tak zimno na dworze, ze nawet ochoty się nie ma gdzieś wyjść :) Samopoczucie różne, strasznie senna jestem ostatnimi czasy [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My z mężem dziś dopiero około 16 jedziemy do mojego taty i dziadków więc mamy śniadanie w samotności, ale w sumie to dobrze bo trochę spokoju się przyda :) Dzisiaj mamy podwójne święto, bo obchodzimy naszą pierwsza rocznicę ślubu i w dodatku już we trójkę ❤ życzę wam wszystkim miłego dnia :)

Wesołego Alleluja.
My dopiero wstaliśmy :-) świąteczne leniuchowanie. Zaraz zjemy śniadanko i pojedziemy do siostry. Muszę się Wam pochwalić jaki mój 10 letni "zajączek" jest pomysłowy. Taka niespodzianka czekała na mnie i męża rano.
1492330087-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) my z moim mężem jedziemy do moich rodziców. Ja dzisiaj rano wstałam już na gotowe przygotowane śniadanie przez teściowa także nie narzekam na nią w ten świąteczny dzień, Hehe. Pogoda u nas masakryczna, pada śnieg ! :( pozdrawiam was i buziaczki

Hej :) witam się i żegnam. Mam ostatnio intensywny czas bardzo i nawet nie mam kiedy wchodzić na forum. U nas wszystko Ok, mam nadzieje ze u Was tez [emoji255][emoji257][emoji253]

reklama
Hej :) witam się i żegnam. Mam ostatnio intensywny czas bardzo i nawet nie mam kiedy wchodzić na forum. U nas wszystko Ok, mam nadzieje ze u Was tez [emoji255][emoji257][emoji253]
Ale wpadaj jak znajdziesz czas [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t5d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry