reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Siemie lnianie [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Trochę się wczoraj zmeczylam i całkiem dobrze mi się spało :-) Dziś muszę tylko uprasowac mam ubrania na 2 dni i nic więcej. Na śniadanie schodzimy do teściowej (wezmę moje sałatki i mięso pieczone) , Później do Kościoła na 10.30, a później będziemy leniuchowac resztę dnia. Nigdzie się dziś nie wybieramy, może moja mama do nas wpadnie i siostra z narzeczonym. Jutro planujemy jechać do mamy na obiad i posiadowke, pod warunkiem że jej minie przeziębienie, w przeciwnym razie pojedziemy na kawałek do babci i wracamy lezakowac :-) jak będzie ładna pogoda to pewnie wyjdziemy na spacer z psem ;-)

A Wy wyruszacie do rodziny? :-)
Pewnie dziś tu trochę pusto będzie... Ja zamierzam zaglądać :-D

Hej :)
My poszliśmy spać po północy, oglądaliśmy coś w telewizji. Gdzieś około 4:30 obudziłam się na siku, mąż wstał po mnie w tym samym celu i dostaliśmy takiej głupawki że dosłownie płakałam że śmiechu, nie wiem co nam odbiło :D myślałam że już nie zasne, szkoda że teraz jak wstałam to nie jest mi już tak do śmiechu ;)
Na 10 idzieny do teściów, będziemy tam do nocy pewnie, ciekawe czy babcia męża dop nie swego i wypchnie Niemców do nas. Ciasta nie kupowalismy nawet ;)
Trzymajcie za mnie kciuki bo wytrzymać z tą kobietą cały dzień i się nie zdenerwować to nielada wyczyn :)

Ostatnia edycja:
Cxesc dziewczyny...
Ja tez juz nie spie....zgaga minela...ciezko bylo wczoraj z nia usnac...ale jakos dalam rade...
Ja czekam na mojego m pewnie lada chwila bedzie...
My w domu sniadanko zjemy i tez niestety do tesviowej musze jechac...mam nadzieje ze nie na dlugo....
Beczulinda ja trzymam kciuki za ciebie a ty za mnie...
U nas dzis wieje malo lba nie urwie...nawet nie wiem co ma siebie wlozyc...trzeba zaraz isc w szafie pogrzebac...
Milego dnia kobitki...spokoju

reklama
Hej [emoji5] ja wczoraj coś Koło 2 poszłam spac bo byliśmy w Kościele. Dziś tez na 13 jedziemy A później mamy mieć gości. A że to sami faceci to skończy się pewnie w nocy... Ja wczoraj jak byłam w Kościele to o niczym nie myślałam tylko o kielbasie z pomidorem [emoji23] A jak wróciłam to już nawet siły nie miałam żeby sb kanapkę zrobić. A mój jak poszedł świętować Zmartwychwstanie to nwm o której wrócił. Ale niech nie myśli ze bd spał do południa.. nie doczekanie jego [emoji23][emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry