Malinowa_ona
Fanka BB :)
A to tak dodatkowo czy zamiast łóżeczka?Zobacz załącznik 802846dziewczynki jak wam sie podoba???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to tak dodatkowo czy zamiast łóżeczka?Zobacz załącznik 802846dziewczynki jak wam sie podoba???
Szczupłe mamusie przy pierwszej ciąży też mogą szybciej poczuć (a sprawdziłam na domkach...ty jesteś szczupła mamusia).Witam kochane ja zdaje się dostałam wyjątkowy prezent na święta, dziś kilka razy czułam dzidziusia najpierw myślałam że sobie wkręcam ale po kilku takich dziwnych puknieciach nie mam już wątpliwości że to nie są jelita dziś mam 14t6d i myślałam początkowo że to za wcześnie tym bardziej że to pierwsza ciąża
Teraz to już dodatkowych kilogramów trochę jest, ale nie przejmuje się tym bo po porodzie zrzuce co zbędne jak dwa lata temu rzuciłam palenie przytyłam 12 kilo i dałam rade się odchudzić to i teraz sobie poradzęSzczupłe mamusie przy pierwszej ciąży też mogą szybciej poczuć (a sprawdziłam na domkach...ty jesteś szczupła mamusia).
No ej w ciąży muszą sie dodatkowe kg dojść nie ma innej siły.Teraz to już dodatkowych kilogramów trochę jest, ale nie przejmuje się tym bo po porodzie zrzuce co zbędne jak dwa lata temu rzuciłam palenie przytyłam 12 kilo i dałam rade się odchudzić to i teraz sobie poradzę
Zgadza się ważne żeby to nie było np 30 kilo na plusie he tak miała moja mama ze mną w ciążyNo ej w ciąży muszą sie dodatkowe kg dojść nie ma innej siły.
No wiadomoZgadza się ważne żeby to nie było np 30 kilo na plusie he tak miała moja mama ze mną w ciąży