reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bum ja tez biore dopegyt i tez mi cisnienie skacze od 160do 90 a drugie od 104do 60. W pierwszej ciazy tez mialam skaczace a na koniec gestoze.
W lidlu ma byc cisnieniomierz naramienny. Ja mam taki lidliwski nadgarstkowy ma juz 8 lat ale dziala dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kochane :D ja zdaje się dostałam wyjątkowy prezent na święta, dziś kilka razy czułam dzidziusia :) najpierw myślałam że sobie wkręcam ale po kilku takich dziwnych puknieciach nie mam już wątpliwości że to nie są jelita :D dziś mam 14t6d i myślałam początkowo że to za wcześnie tym bardziej że to pierwsza ciąża

Witam kochane :D ja zdaje się dostałam wyjątkowy prezent na święta, dziś kilka razy czułam dzidziusia :) najpierw myślałam że sobie wkręcam ale po kilku takich dziwnych puknieciach nie mam już wątpliwości że to nie są jelita :D dziś mam 14t6d i myślałam początkowo że to za wcześnie tym bardziej że to pierwsza ciąża
Szczupłe mamusie przy pierwszej ciąży też mogą szybciej poczuć ;) (a sprawdziłam na domkach...ty jesteś szczupła mamusia).

Szczupłe mamusie przy pierwszej ciąży też mogą szybciej poczuć ;) (a sprawdziłam na domkach...ty jesteś szczupła mamusia).
Teraz to już dodatkowych kilogramów trochę jest, ale nie przejmuje się tym bo po porodzie zrzuce co zbędne :) jak dwa lata temu rzuciłam palenie przytyłam 12 kilo i dałam rade się odchudzić to i teraz sobie poradzę :D

Teraz to już dodatkowych kilogramów trochę jest, ale nie przejmuje się tym bo po porodzie zrzuce co zbędne :) jak dwa lata temu rzuciłam palenie przytyłam 12 kilo i dałam rade się odchudzić to i teraz sobie poradzę :D
No ej w ciąży muszą sie dodatkowe kg dojść nie ma innej siły.

Ja też dziś czułam pojedyncze ruchy Malucha :-) i tez też jestem pewna, że to nie jelita :-)
Coś wspaniałego :-) dawał mi znać kiedy mam poleżeć, tak to odebrałam przynajmniej :-)

reklama
hajmal gadał ci coś lekarz na te skaczące ciśnienie?...

No ja z Leną startowalam z 60kg a skończyłam na 97kg - najgorzej od 7msc mi szło przwaznie w brzuch i uda a duzo nie jadlam przewaznie wymioty a od 32tc szpital i lezenie kg mi wtedy masakrycznie w gore leciały ... I ciężko mi było zejść po ciąży do wagi startowej i mam z 20kg więcej .
Teraz mam już jakieś 2kg ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry