reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bum ja tez biore dopegyt i tez mi cisnienie skacze od 160do 90 a drugie od 104do 60. W pierwszej ciazy tez mialam skaczace a na koniec gestoze.
W lidlu ma byc cisnieniomierz naramienny. Ja mam taki lidliwski nadgarstkowy ma juz 8 lat ale dziala dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kochane :D ja zdaje się dostałam wyjątkowy prezent na święta, dziś kilka razy czułam dzidziusia :) najpierw myślałam że sobie wkręcam ale po kilku takich dziwnych puknieciach nie mam już wątpliwości że to nie są jelita :D dziś mam 14t6d i myślałam początkowo że to za wcześnie tym bardziej że to pierwsza ciąża

Witam kochane :D ja zdaje się dostałam wyjątkowy prezent na święta, dziś kilka razy czułam dzidziusia :) najpierw myślałam że sobie wkręcam ale po kilku takich dziwnych puknieciach nie mam już wątpliwości że to nie są jelita :D dziś mam 14t6d i myślałam początkowo że to za wcześnie tym bardziej że to pierwsza ciąża
Szczupłe mamusie przy pierwszej ciąży też mogą szybciej poczuć ;) (a sprawdziłam na domkach...ty jesteś szczupła mamusia).

Szczupłe mamusie przy pierwszej ciąży też mogą szybciej poczuć ;) (a sprawdziłam na domkach...ty jesteś szczupła mamusia).
Teraz to już dodatkowych kilogramów trochę jest, ale nie przejmuje się tym bo po porodzie zrzuce co zbędne :) jak dwa lata temu rzuciłam palenie przytyłam 12 kilo i dałam rade się odchudzić to i teraz sobie poradzę :D

Teraz to już dodatkowych kilogramów trochę jest, ale nie przejmuje się tym bo po porodzie zrzuce co zbędne :) jak dwa lata temu rzuciłam palenie przytyłam 12 kilo i dałam rade się odchudzić to i teraz sobie poradzę :D
No ej w ciąży muszą sie dodatkowe kg dojść nie ma innej siły.

Ja też dziś czułam pojedyncze ruchy Malucha :-) i tez też jestem pewna, że to nie jelita :-)
Coś wspaniałego :-) dawał mi znać kiedy mam poleżeć, tak to odebrałam przynajmniej :-)

reklama
hajmal gadał ci coś lekarz na te skaczące ciśnienie?...

No ja z Leną startowalam z 60kg a skończyłam na 97kg - najgorzej od 7msc mi szło przwaznie w brzuch i uda a duzo nie jadlam przewaznie wymioty a od 32tc szpital i lezenie kg mi wtedy masakrycznie w gore leciały ... I ciężko mi było zejść po ciąży do wagi startowej i mam z 20kg więcej .
Teraz mam już jakieś 2kg ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry