reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Roza zaglądaj do nas jak znajdziesz chwilę ;-)
My wróciliśmy z Kościoła, wypiliśmy na dole herbatę z tesciami i szwagierki, zjedliśmy trochę ciasta i już leżymy przed tv :-) zaraz wstaje zrobić herbatę zurawinowa, złapie koc i gnije do wieczora ;-) haha. Strasznie zmarzlam. Nie w Kościele, ale na cmentarzu, bo byliśmy na chwilę, a wieje jak diabli :-)

reklama
jeszcze trochę i połowa za nami kochane [emoji3]najlepsze jest to , ze nie wiem zy mialam na nfz wizytę teraz w środę 12go czy teraz bede miała a badania muszę zrobić [emoji48]
1492339338-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t5d [emoji272]

Jak u Was z waga? Dużo przytyłyście? :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
+2 [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t5d [emoji272]

Ja tylko 1kg ale na początku ciązy schudłam 2kg wiec i tak jestem na -1kg :/ tez sie troche martwie waga... Ale moja siostra tez późno zaczęła tyć w ciązy może ja mam podobnie ...

Ja na początku ciąży ważyłam 48 kg a 2 tygodnie temu 50 kg, jestem ciekawa ile teraz ważę ;D muszę czekać do 26.04 aż mnie lekarz zważy :)

Ja na początku ciąży ważyłam 58kg a pozniej tylko leciało w dół i tak w ciągu tygodnia potrafiłam zlecić 2kg. Zatrzymalam się na 53kg i nareszcie w piątek okazało się ze juz mam 54kg. Wiec 1kg do przodu [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwne to jest na prawdę ;D w ciąży jesteśmy, a nam tak słabo waga idzie do przodu

reklama
Dzień dobry,
My dzis sniadanko u teściów, potem na spacerku bylismy, teraz lezakowanie do wieczora:p
Jutro do moich rodziców:happy:

Ja zaczynalam z wagą 50kg, teraz koncze 16tc i mam 3kg na plusie. W pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 56kg a do porodu mialam 74kg:szok:takze 18kg na plusie. Fakt że w 3 miesiace schudlam 25kg nic nie robiąc. Ale dziecko mialam wymagajace:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry