reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Łooo Bum....nieźle naliczyłaś
No napuchnieta byłam [emoji38] w 32tc taki mialam bebzon , potem w szpitalu juz nie robilam [emoji4]
1492287239-aaaaaa.jpeg

Teraz zapewne będzie większy szybciej, koze byc ale by ta waga tak nie leciała w górę ! Choć na koniec października mam juz dietetyka umowionego [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

No napuchnieta byłam [emoji38] w 32tc taki mialam bebzon , potem w szpitalu juz nie robilam [emoji4]
1492287239-aaaaaa.jpeg

Teraz zapewne będzie większy szybciej, koze byc ale by ta waga tak nie leciała w górę ! Choć na koniec października mam juz dietetyka umowionego [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Ale śliczny brzusio!!! Taki gładziutki. Mój miał bardzo dużo rozstępów, w zasadzie to był cały czerwony. Potem taka naciągnięta skóra została brzydka pomarszczona. Ale to nic nieważne, zyskałam najpiękniejszy i najcenniejszy dar świata. A to najważniejsze...czekam teraz na drugi dar :*

Nic sie nie dowiedziałam bo lekarka najpierw powiedziala ze sie mna zajmie jesli sie zdecyduje przyjsc do niej a na nastepnej wizycie stwierdzila ze lepiej bedzie jak pojde do kogos z kliniki i zwyczajnie mnie olala. Powiedziala ze bez konsultacji tego nowego lekarza żadnych lekow mi nie przepisze ani nic nie zrobi. Na dodatek mi powiedziala ze mam mieka szyjke i nawet luteiny na jej wzmocnienie mi nie dala. Dlatego wyladowalam w szpitalu bo sie balam i nie mialam wyjscia przy tym bolu brzucha bez lekow.
W piatek ide do innego lekarza ciekawa jestem co mi powie.

Ja waze duzo ale moja waga stoi w miejscu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Malinowa mi wyszły po bokach tylko takie delikatne i to po porodzie ...
A skórę mialam mega naciagnieta , mala jak sie ruszla to jak obcy [emoji33]
Dokładnie , ja w tej ciąży tez moge przytyc , ważne by mały sie zdrowy urodził a kg zawsze da sie cos zrobic - u mnie przy malej to był len , ale teraz sie wezne za nie od razu [emoji4]

ja89 5 czy 10 ważne , ze z dzidzia wszystko ok ! [emoji6]

hajmal chyba nie tak duzo jak mi sie kojarzy [emoji4]
No u mnie tez mnie zlal gin z nfz z tym ciśnieniem i do rodzinnego mi kazał chodzić a ta mnie do niego wiecznie wysyła [emoji52]

Witajcie mamusie w końcu udało mi się nadrobić wszystkie wasze posty [emoji4] Przed ciąża musiałam zrezygnować z pracy ponieważ przez dźwiganie nabawilam się rwy kulszowej przed ciążą 3 miesiące zero bólu przez a teraz 14t6d i znowu się chyba zaczyna [emoji17] boję się że teraz znowu będę musiała leżeć [emoji17] chyba pojadę we wtorek do rodzinnego i skonsyltuje objawy...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry