reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Łooo Bum....nieźle naliczyłaś
No napuchnieta byłam [emoji38] w 32tc taki mialam bebzon , potem w szpitalu juz nie robilam [emoji4]
1492287239-aaaaaa.jpeg

Teraz zapewne będzie większy szybciej, koze byc ale by ta waga tak nie leciała w górę ! Choć na koniec października mam juz dietetyka umowionego [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t4d [emoji272]

No napuchnieta byłam [emoji38] w 32tc taki mialam bebzon , potem w szpitalu juz nie robilam [emoji4]
1492287239-aaaaaa.jpeg

Teraz zapewne będzie większy szybciej, koze byc ale by ta waga tak nie leciała w górę ! Choć na koniec października mam juz dietetyka umowionego [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Ale śliczny brzusio!!! Taki gładziutki. Mój miał bardzo dużo rozstępów, w zasadzie to był cały czerwony. Potem taka naciągnięta skóra została brzydka pomarszczona. Ale to nic nieważne, zyskałam najpiękniejszy i najcenniejszy dar świata. A to najważniejsze...czekam teraz na drugi dar :*

Nic sie nie dowiedziałam bo lekarka najpierw powiedziala ze sie mna zajmie jesli sie zdecyduje przyjsc do niej a na nastepnej wizycie stwierdzila ze lepiej bedzie jak pojde do kogos z kliniki i zwyczajnie mnie olala. Powiedziala ze bez konsultacji tego nowego lekarza żadnych lekow mi nie przepisze ani nic nie zrobi. Na dodatek mi powiedziala ze mam mieka szyjke i nawet luteiny na jej wzmocnienie mi nie dala. Dlatego wyladowalam w szpitalu bo sie balam i nie mialam wyjscia przy tym bolu brzucha bez lekow.
W piatek ide do innego lekarza ciekawa jestem co mi powie.

Ja waze duzo ale moja waga stoi w miejscu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Malinowa mi wyszły po bokach tylko takie delikatne i to po porodzie ...
A skórę mialam mega naciagnieta , mala jak sie ruszla to jak obcy [emoji33]
Dokładnie , ja w tej ciąży tez moge przytyc , ważne by mały sie zdrowy urodził a kg zawsze da sie cos zrobic - u mnie przy malej to był len , ale teraz sie wezne za nie od razu [emoji4]

ja89 5 czy 10 ważne , ze z dzidzia wszystko ok ! [emoji6]

hajmal chyba nie tak duzo jak mi sie kojarzy [emoji4]
No u mnie tez mnie zlal gin z nfz z tym ciśnieniem i do rodzinnego mi kazał chodzić a ta mnie do niego wiecznie wysyła [emoji52]

Witajcie mamusie w końcu udało mi się nadrobić wszystkie wasze posty [emoji4] Przed ciąża musiałam zrezygnować z pracy ponieważ przez dźwiganie nabawilam się rwy kulszowej przed ciążą 3 miesiące zero bólu przez a teraz 14t6d i znowu się chyba zaczyna [emoji17] boję się że teraz znowu będę musiała leżeć [emoji17] chyba pojadę we wtorek do rodzinnego i skonsyltuje objawy...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry