reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj się dowiedziałam, że od maja zostaje bez pracy. Mimo zapewnień pracodawcy, że ciąża to nie jest żaden problem i jak będę w stanie dalej pracować to przedłuży mi umowę. I co dzisiaj stwierdziła, że praca jest za ciężka i lepiej będzie jak nie będę pracować. Tu niestety nie ma obowiązku mi przedłużać. A praca nie była ciężka, sprzątałam w biurze i u niej w domu, 15 godz tyg. I tak nie chciałam pracować do końca tylko max do końca lipca. Doła mam okropnego

Współczuje Ci, wiadomo kasa by się przydała. A może jaka inna praca? To w sumie tylko dwa miesięce w stosunku do tego co chciałaś.

Ja w pracy jeszcze nic nie powiedziałam. We wtorek mam prenatalne, zobaczę jak to wyjdzie wszystko i wtedy to juz bede musiała, bo za chwile sami zobaczą.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój na urlop chce do Szwecji, fiordy i takie rzeczy. Ja mam wątpliwości co do komarów, bo mnie zawsze lubią... zobaczymy.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ja mam dziś urodziny!
Odwiedziło mnie kilka osób,pojadłam troche słodkiego:cool2:.Naszczęście juz nic mi nie dolega oprocz tego ze brzuch mi wywalilo ze masakra. A kolezanka juz drugi raz wywrózyla mi z obrączki córkę...ciekawe.

A ja mam dziś urodziny!
Odwiedziło mnie kilka osób,pojadłam troche słodkiego:cool2:.Naszczęście juz nic mi nie dolega oprocz tego ze brzuch mi wywalilo ze masakra. A kolezanka juz drugi raz wywrózyla mi z obrączki córkę...ciekawe.

Wszystkiego najlepszego!! :-)

Witam Was drogie mamy!
Co prawda kiepsko dziś spałam, bo mąż wrócił w środku nocy, ale mam jakiś dziwnie dobry humor :-)
Chyba mama dziś ma nas odwiedzić, to wreszcie zniknie sterta prasowania :-)

Dzieki Kasia :-)
Zaraz obczaje lokalizacje i zapisze do polecanych miejsc ;-)
Nad Szelmentem jest ośrodek wypoczynkowy, bardzo fajny Z bezpośrednim dostępem do jeziora, mają trochę atrakcji wodnych, nie ma tłumów... No i jadąc autem w okolicy jest mnóstwo fajnych miejsc do zobaczenia, np most w Stańczykach czy Klasztor Kamedułów nad Wigrami [emoji4] Mój tato pochodzi z Suwałk więc my tamte okolice dobrze znamy i często odwiedzamy [emoji6] Nie polecam jedynie Augustowa, straszny tam tłok latem...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć:)nadrobilam wczorajszy dzień.
Co do wakacji to my za miesiac lecimy do Hiszpanii z mężem na rocznicę ślubu. W czerwcu wysylamy córkę z dziadkami nad Baltyk. W lipcu juz mamy zaklepane miejsce nad morzem. We wrześniu mąż w góry jak co roku. Ja planuje popracowac do 23czerwca do zakonczenia roku szkolnego

Tez macie taki ciąg na pomidory? Normalnie jadlabym kilogramami, chyba potasu mi brakuje. Chcialabym juz te letnie z krzaka od cioci:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry