reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny :-)
Strasznie źle dziś spałam... pewnie będę musiała sobie odbić w dzień ;-)

Która dziś ma wizytę??
Będę trzymać kciuki :-)
Nie mam żadnych konkretnych planów na dziś. Muszę trochę posprzątać, ale obiadu nie gotuje, mamy wczorajszy :-)

reklama
Cześć kochane!
Gratuluję wczorajszych wizyt!!!
No i nareszcie jest dziewczynka [emoji16]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Pół godziny temu obudził mnie młodszy syn i nie mogę już zasnąć. Z resztą i tak mamy pobudkę 6.30. Ale potem chyba jeszcze spróbuję odespać chwilę.
Dzisiaj chcę zrobić maraton po sklepach i rozejrzeć się za sukienką, 21.04 mam wesele a moje sukienki okazały się już za ciasne patrzyłam na odzież dla ciężarnych, ale to już na pokaźne brzuszki. Ja na razie mam jakby rozmiar więcej niż wcześniej i chcę spróbować w zwykłych butikach. Zobaczymy.
Miłego dnia nam wszystkim życzę!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Dzien dobry,
U mnie ptaszki juz śpiewają, a ja niewyspana i do pracy trzeba iść. Dzis dodatkowo zastepstwo za koleżankę i szkolenie....
Dobrze ze są dziadkowie bo moje dziecko musialoby caly dzien w przedszkolu spędzić.
Milego dnia

Czesc dziewczyny...widze ze nie tylko ja dzis spac nie moglam...usnelam o 11 obudzilam sie o 12 na siusiu i do 2 wiercilam sie z boku na bok...
Teraz juz tez nie spie ale moze to i lepiej wieczorem bede bardziej zmeczona...
Chociaz w sumie czym ja mam sie zmeczyc...w domu to praktycznie nic nie robie...o przepraszam pranie do pralki wrzuce i naczynia zmyje...do pracy nie chodze...na jakis dlugi spacer czy wypady na zakupy tez musze sobie narazie darowac...nawet czasami z lozka nie chce mi sie podniesc i caly dzien w pidzamie bym chodzila...tez tak macie...
Smieje ze do mojego M zejak tak dalej pojdzie to ze 20 kg utyje przed ten brak ruchu...az sie boje ille bede jutro wazyc bo mam wizyte u gina...
Milego dnia dziewczynki...

Dasia mam to samo 14.05 moj syn ma komunie i jeszcze tylko ja kiecki nie mam...ale myslalam i czyms takim trapezowym.....juz nawet upatrzylam sobie ale nie wiem czy juz kupic zebym sie pozniej zmiescila...

Hej dziewcZyny[emoji12]

Ja wkraczam w 11 tydzien. Od tygodnia nie mam żadnych objawów i czuje się wyśmienicie. Zastanawiam się czy aby napewno wszystko jest dobrze.
W piątek na te prenatalne jadę, mam nadzieje ze wszystko dobrze bedzie.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! :)
Ja dziś mam wizytę u mojego gina ale to dopiero o 17, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z dzidzią i ze pozwoli mi wkoncu po tych 3 tygodniach odpoczywania wrócić do pracy i normalnego trybu życia. Prenatalne mam w poniedziałek, juz nie mogę sie doczekać... A z drugiej strony sie ich boje..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry