reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Xandzia ja jestem w pierwszej ciąży, u mnie już widać trochę, zdjęcia brzuszków zamieszczamy w osobnym poście na październikowych mamach, możesz sobie podejrzeć :)

reklama
1490544629-aaaaaa.jpeg

To moje zdjęcie z piątku. Według Was wypustek jest na dziewczynkę czy chłopca? :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Xandzia ja pierwszy raz jestem na tym etapie. U mnie już widać brzuch, może dlatego że jestem bardzo szczupła. Jak posprzątam jutro w łazience, żeby w lustrze nie było widać balaganu, to wrzucę fotkę ;-) :-D

Hej dziewczynki :) które jesteście w pierwszej ciąży widać już u Was brzuszek ?

Hej xandzia, jestem w pierwszej ciąży i jak już dzisiaj pisałam, normalnie na co dzień mam taką "ciążę spożywczą" i mój brzuch nigdy nie jest plaski. Ale ze dwa dni temu zauważyłam, że pod moim spożywczym wzgórzem jest taki drugi mały pagóreczek. Tak z 15 cm od pępka. No i tylko jak stoję prosto i majtki nie uciskają, bo jak leżę np na plecach to nic nie widać.

reklama
Hej ! :)
Dzisiaj wracam do żywych. Dwa dni od rana do nocy na uczelni to masakra. Nie wiem jak mogłam się cieszyć że w końcu zajęcia :D ja zawsze miałam problem po dwóch takich dniach z brzuchem i zaparciami. Jak pracowałam to całe dnie na nogach i w ruchu a dwa dni siedzenia na tyłku nie sprzyjały. Teraz jest chyba jeszcze gorzej. Zaparcia mam i jak wróciliśmy to miałam brzuch jak w 6-7 miesiącu co jaśniej. Tragedia... mam nadzieję że jutro trochę odpuści bo to boli :(
Hajmal mi to wygląda ma dziewczynkę :)
Igusiad trochę ciężko się dopatrzeć u Ciebie ale jakbym miała obstawiać to też dziewucha :)
ja badań prenatalnych nie robię ani nawet moja lekarka nie wspomniała mi o nich nawet. 5 kwietnia idę na wizytę, ale pewnie tylko po zwolnienie i mam nadzieję że mnie zapisze na usg. Albo w ten sam dzień (12+3) albo na 10.04 (13+1).
Nie mam pomysłu co jutro na obiad zrobić, ale najchętniej zjadlabym coś na szybko bo zamierzam jutro cały dom wysprzatac.
Ale się rozpisałam :D za pół godziny mecz ;) miłego wieczorku :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry