reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Beczulinda ja uwielbiam gotować :-) muszę przyznać, że nie dość, że lubię, to jeszcze umiem :-D mam mamę kucharke, uczyła mnie od dzieciństwa najpierw proste potrawy, a później bardziej skomplikowane :-) teraz niestety muszę się mocno oszczędzać, więc za bardzo nie szaleje w kuchni :-)

Witaj Malinowa :-)
Cześć Sunday! :-)
Troszkę zazdraszczam ;) może jakbym umiała więcej roboty bym lubiła? Moja mama za wiele też nie potrafiła ugotować, pare obiadów na krzyż. Z babcią nie mieszkałam żeby coś podatrzeć. Fajnie ze miałaś skąd się uczyć :)

reklama
;) to może napiszę coś o sobie. Mam 29 lat, córeczkę Lenkę (za 3 miesiące skończy 4 latka) obecnie czekamy na Bąbelka, który powinien się urodzić 29.10.
Agatki....jeśli dobrze pamiętam to brałam furaginę przy Lence zanim jeszcze sie o niej dowiedziałam, więc to było w zasadzie zaraz po zapłodnieniu. Jeśli dobrze kojarze to raczej w 1 trymestrze nie jest wskazane ale pewności nie mam. Skoro idziesz jutro do lekarza to Ci napewno coś doradzi.

1490544629-aaaaaa.jpeg

To moje zdjęcie z piątku. Według Was wypustek jest na dziewczynkę czy chłopca? :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja obstawiam dziewczynkę ;) Takie "leżący" ten siurek ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie :) możecie śmiało do nas dołączyć im nas więcej tym lepiej.
Ja jutro mam wizytę na 15 u ginekologa i trochę stres jest bo to jednak pierwsza wizyta od miesiąca. To już 12 tydzień i liczę że tak jak niektóre z was zobaczę takiego slicznego bąbelka i obejdzie się bez złych niespodzianek :)
Dziewczyny wiecie może czy w ciąży można zażywać furagine czy coś innego na pęcherz bo czuję że zaczyna się mi jakąś infekcja robić i chce to wyleczyć za wczasu
Furagina w pierwszym trymestrze nie jest wskazana. Bez strachu możesz łykać Urosept 3x2, jest bezpieczny [emoji6]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Kto mi powie jak ustawić suwaczek?:)
Co do Furaginy to też bym zapytała lekarza, ja wzięłam strepsils w 7tc bo bylam pewna ze nie zaszkodzi a potem przeczytałam ulotke i już sie stresowałam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry