- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
igusiad
Fanka BB :)
To moje zdjęcie z piątku. Według Was wypustek jest na dziewczynkę czy chłopca? :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
igusiad
Xandzia ja jestem w pierwszej ciąży, u mnie już widać trochę, zdjęcia brzuszków zamieszczamy w osobnym poście na październikowych mamach, możesz sobie podejrzeć
Hmmmm [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] nie mogę znaleźć [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sylwuska1987
Hej. Ja jestem w pierwszej ciąży. U mnie delikatnie zaokrąglony, bardziej spożywczy niż ciążowyHej dziewczynki które jesteście w pierwszej ciąży widać już u Was brzuszek ?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Xandzia ja pierwszy raz jestem na tym etapie. U mnie już widać brzuch, może dlatego że jestem bardzo szczupła. Jak posprzątam jutro w łazience, żeby w lustrze nie było widać balaganu, to wrzucę fotkę ;-)
Hahahaha Ok
Link do: Domki bąbelków - nasze brzuszki Tutaj masz albo wpisz sobie w wyszukiwarkę "domki bąbelków nasze brzuszki" i powinno wyskoczyćHmmmm [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] nie mogę znaleźć [emoji17]
Hej dziewczynki które jesteście w pierwszej ciąży widać już u Was brzuszek ?
Hej xandzia, jestem w pierwszej ciąży i jak już dzisiaj pisałam, normalnie na co dzień mam taką "ciążę spożywczą" i mój brzuch nigdy nie jest plaski. Ale ze dwa dni temu zauważyłam, że pod moim spożywczym wzgórzem jest taki drugi mały pagóreczek. Tak z 15 cm od pępka. No i tylko jak stoję prosto i majtki nie uciskają, bo jak leżę np na plecach to nic nie widać.
reklama
Beczulinda
Hej !
Dzisiaj wracam do żywych. Dwa dni od rana do nocy na uczelni to masakra. Nie wiem jak mogłam się cieszyć że w końcu zajęcia ja zawsze miałam problem po dwóch takich dniach z brzuchem i zaparciami. Jak pracowałam to całe dnie na nogach i w ruchu a dwa dni siedzenia na tyłku nie sprzyjały. Teraz jest chyba jeszcze gorzej. Zaparcia mam i jak wróciliśmy to miałam brzuch jak w 6-7 miesiącu co jaśniej. Tragedia... mam nadzieję że jutro trochę odpuści bo to boli
Hajmal mi to wygląda ma dziewczynkę
Igusiad trochę ciężko się dopatrzeć u Ciebie ale jakbym miała obstawiać to też dziewucha
ja badań prenatalnych nie robię ani nawet moja lekarka nie wspomniała mi o nich nawet. 5 kwietnia idę na wizytę, ale pewnie tylko po zwolnienie i mam nadzieję że mnie zapisze na usg. Albo w ten sam dzień (12+3) albo na 10.04 (13+1).
Nie mam pomysłu co jutro na obiad zrobić, ale najchętniej zjadlabym coś na szybko bo zamierzam jutro cały dom wysprzatac.
Ale się rozpisałam za pół godziny mecz miłego wieczorku
Dzisiaj wracam do żywych. Dwa dni od rana do nocy na uczelni to masakra. Nie wiem jak mogłam się cieszyć że w końcu zajęcia ja zawsze miałam problem po dwóch takich dniach z brzuchem i zaparciami. Jak pracowałam to całe dnie na nogach i w ruchu a dwa dni siedzenia na tyłku nie sprzyjały. Teraz jest chyba jeszcze gorzej. Zaparcia mam i jak wróciliśmy to miałam brzuch jak w 6-7 miesiącu co jaśniej. Tragedia... mam nadzieję że jutro trochę odpuści bo to boli
Hajmal mi to wygląda ma dziewczynkę
Igusiad trochę ciężko się dopatrzeć u Ciebie ale jakbym miała obstawiać to też dziewucha
ja badań prenatalnych nie robię ani nawet moja lekarka nie wspomniała mi o nich nawet. 5 kwietnia idę na wizytę, ale pewnie tylko po zwolnienie i mam nadzieję że mnie zapisze na usg. Albo w ten sam dzień (12+3) albo na 10.04 (13+1).
Nie mam pomysłu co jutro na obiad zrobić, ale najchętniej zjadlabym coś na szybko bo zamierzam jutro cały dom wysprzatac.
Ale się rozpisałam za pół godziny mecz miłego wieczorku
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.