reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Xandzia ja jestem w pierwszej ciąży, u mnie już widać trochę, zdjęcia brzuszków zamieszczamy w osobnym poście na październikowych mamach, możesz sobie podejrzeć :)

reklama
1490544629-aaaaaa.jpeg

To moje zdjęcie z piątku. Według Was wypustek jest na dziewczynkę czy chłopca? :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Xandzia ja pierwszy raz jestem na tym etapie. U mnie już widać brzuch, może dlatego że jestem bardzo szczupła. Jak posprzątam jutro w łazience, żeby w lustrze nie było widać balaganu, to wrzucę fotkę ;-) :-D

Hej dziewczynki :) które jesteście w pierwszej ciąży widać już u Was brzuszek ?

Hej xandzia, jestem w pierwszej ciąży i jak już dzisiaj pisałam, normalnie na co dzień mam taką "ciążę spożywczą" i mój brzuch nigdy nie jest plaski. Ale ze dwa dni temu zauważyłam, że pod moim spożywczym wzgórzem jest taki drugi mały pagóreczek. Tak z 15 cm od pępka. No i tylko jak stoję prosto i majtki nie uciskają, bo jak leżę np na plecach to nic nie widać.

reklama
Hej ! :)
Dzisiaj wracam do żywych. Dwa dni od rana do nocy na uczelni to masakra. Nie wiem jak mogłam się cieszyć że w końcu zajęcia :D ja zawsze miałam problem po dwóch takich dniach z brzuchem i zaparciami. Jak pracowałam to całe dnie na nogach i w ruchu a dwa dni siedzenia na tyłku nie sprzyjały. Teraz jest chyba jeszcze gorzej. Zaparcia mam i jak wróciliśmy to miałam brzuch jak w 6-7 miesiącu co jaśniej. Tragedia... mam nadzieję że jutro trochę odpuści bo to boli :(
Hajmal mi to wygląda ma dziewczynkę :)
Igusiad trochę ciężko się dopatrzeć u Ciebie ale jakbym miała obstawiać to też dziewucha :)
ja badań prenatalnych nie robię ani nawet moja lekarka nie wspomniała mi o nich nawet. 5 kwietnia idę na wizytę, ale pewnie tylko po zwolnienie i mam nadzieję że mnie zapisze na usg. Albo w ten sam dzień (12+3) albo na 10.04 (13+1).
Nie mam pomysłu co jutro na obiad zrobić, ale najchętniej zjadlabym coś na szybko bo zamierzam jutro cały dom wysprzatac.
Ale się rozpisałam :D za pół godziny mecz ;) miłego wieczorku :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry