reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na jutrzejszy obiad rozmrazam jakiś sos z polędwiczka wieprzową, ugotuje do tego kaszę i będę miała z głowy. Muszę zrobić trochę porządków w lodówce i zamrażarce, bo pod moją nieobecność mąż nazwozil od mojej mamy mnóstwo jedzenia :-) mówi, że może z połowę zjadł :-) Także w tym tygodniu nie gotuję. We wtorek jak wrócę od lekarza to zrobię żurek, bo kupiłam dziś boczek i białą kiełbasę :-) A tak cały tydzień będziemy rozmrazac ;-) i nagotuje świeżych obiadów na zapas - tak na czarną godzinę, jakby mi znów te nerki zaczęły dokuczac :-)
Siadam zaraz z mężem przed tv i będziemy oglądać meczyk :-)

reklama
Ja na jutrzejszy obiad rozmrazam jakiś sos z polędwiczka wieprzową, ugotuje do tego kaszę i będę miała z głowy. Muszę zrobić trochę porządków w lodówce i zamrażarce, bo pod moją nieobecność mąż nazwozil od mojej mamy mnóstwo jedzenia :-) mówi, że może z połowę zjadł :-) Także w tym tygodniu nie gotuję. We wtorek jak wrócę od lekarza to zrobię żurek, bo kupiłam dziś boczek i białą kiełbasę :-) A tak cały tydzień będziemy rozmrazac ;-) i nagotuje świeżych obiadów na zapas - tak na czarną godzinę, jakby mi znów te nerki zaczęły dokuczac :-)
Siadam zaraz z mężem przed tv i będziemy oglądać meczyk :-)
Ale Ci zazdroszczę tych mrożonek. Ja nie lubię gotować i za wiele nie umiem :(

My z synem właśnie pizzę do meczu zrobiliśmy [emoji16]
1490552197-aaaaaa.jpeg

w57v3e3ktmvwxeii.png

Dziewczynki ogladalam wasze brzuszki...jutro i ja zrobie zdjecie i wrzuce..
Mnie juz tez troche wybrzuszylo...
A teraz ide na szybki prysznic i tez bedziemy meczyk ogladac...
A ja na jutro mam rosolek moj M dzis ugotowal i moze kopytka zrobie...
To milego ogladania.......

Witam nowe mamusie :) możecie śmiało do nas dołączyć im nas więcej tym lepiej.
Ja jutro mam wizytę na 15 u ginekologa i trochę stres jest bo to jednak pierwsza wizyta od miesiąca. To już 12 tydzień i liczę że tak jak niektóre z was zobaczę takiego slicznego bąbelka i obejdzie się bez złych niespodzianek :)
Dziewczyny wiecie może czy w ciąży można zażywać furagine czy coś innego na pęcherz bo czuję że zaczyna się mi jakąś infekcja robić i chce to wyleczyć za wczasu

reklama
Beczulinda ja uwielbiam gotować :-) muszę przyznać, że nie dość, że lubię, to jeszcze umiem :-D mam mamę kucharke, uczyła mnie od dzieciństwa najpierw proste potrawy, a później bardziej skomplikowane :-) teraz niestety muszę się mocno oszczędzać, więc za bardzo nie szaleje w kuchni :-)

Witaj Malinowa :-)
Cześć Sunday! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry