reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bo prenatalne powinny być zlecone jeśli jest historia chorób w rodzinie lub gdy zaistniały przypadki poronień (ale też zależnie od przyczyn).

Dzień dobry wszystkim! U nas niedziela pochmurna, ale na śniadanie wegetariańskie sushi <3 Chociaż tyle z życia;P Jak się czujecie?

reklama
Prawie będziemy mieć 2-3 miesięczne maluchy na święta :-) bedzie radości w domu :)) ja sie strasznie cieszę bo sama jestem z października i zawsze sie mi marzyło mieć dziecko z tego miesiąca :-) Rodzice zawsze mi mowili ze byłam chrzczona na święta Bożego Narodzenia, chciałabym zeby i nasze dziecko tak było :-)

Witam mamuśki w pochmurna i zimna niedzielę.
My oboje z mężem jesteśmy z grudnia a nasze maleństwo będzie z października a planowaliśmy żeby było z wiosny [emoji3]
Imię dla synka wybraliśmy a właściwie mój R. ( bo na 80% ma być ) to Ksawery (ksawcio) a jakby cudem w 20 % była córka to będzie Hania [emoji3]
Co do chrzcin to też święta wchodzą w grę bądź 6 styczeń (Bo wtedy poczelismy nasze malenstwo) [emoji3]

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki...
A u mnie dzis slonko tyle ze zimno...
Hajmal to super ze wszystko ok...
Ja juz zjadlam rosolek...za chwile bede robic drugie danie...u mnie dzis standardowo piets z kurczaka ziemniaczki i suroweczka...
Mam ochote na kopytka...moze jutro zrobie...
A jak tam u was jak niedziela wam mija...
Ja przez ta zmiane czasu sie nie wyspalam i po obiadku drzemke sonie utne...
Milej niedzieli wam zycze

1490529100-aaaaaa.jpeg

To moj maluszek :)

Poszlismy jeszcze na male zakupy i kupilam jedna mala rzecz
1490529201-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry