reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bo prenatalne powinny być zlecone jeśli jest historia chorób w rodzinie lub gdy zaistniały przypadki poronień (ale też zależnie od przyczyn).

Dzień dobry wszystkim! U nas niedziela pochmurna, ale na śniadanie wegetariańskie sushi <3 Chociaż tyle z życia;P Jak się czujecie?

reklama
Prawie będziemy mieć 2-3 miesięczne maluchy na święta :-) bedzie radości w domu :)) ja sie strasznie cieszę bo sama jestem z października i zawsze sie mi marzyło mieć dziecko z tego miesiąca :-) Rodzice zawsze mi mowili ze byłam chrzczona na święta Bożego Narodzenia, chciałabym zeby i nasze dziecko tak było :-)

Witam mamuśki w pochmurna i zimna niedzielę.
My oboje z mężem jesteśmy z grudnia a nasze maleństwo będzie z października a planowaliśmy żeby było z wiosny [emoji3]
Imię dla synka wybraliśmy a właściwie mój R. ( bo na 80% ma być ) to Ksawery (ksawcio) a jakby cudem w 20 % była córka to będzie Hania [emoji3]
Co do chrzcin to też święta wchodzą w grę bądź 6 styczeń (Bo wtedy poczelismy nasze malenstwo) [emoji3]

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki...
A u mnie dzis slonko tyle ze zimno...
Hajmal to super ze wszystko ok...
Ja juz zjadlam rosolek...za chwile bede robic drugie danie...u mnie dzis standardowo piets z kurczaka ziemniaczki i suroweczka...
Mam ochote na kopytka...moze jutro zrobie...
A jak tam u was jak niedziela wam mija...
Ja przez ta zmiane czasu sie nie wyspalam i po obiadku drzemke sonie utne...
Milej niedzieli wam zycze

1490529100-aaaaaa.jpeg

To moj maluszek :)

Poszlismy jeszcze na male zakupy i kupilam jedna mala rzecz
1490529201-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry