reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Alw napięcia nie trzeba sie bać to nic strasznego ale też bardziej odejrzewalabym rodzaj porodu bo mój syn ur. Sn i jest wiotki a w ciazy bralam nospe forte a cora po cc bez nospy napięta a i tak sama do pól roku sie wycwiczyla z tego napięcia bez pomocy rehabilitantów, teraz tyĺo chodzimy na cw. bo ma słaby brzuszek a po napięciu ani śladu [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

reklama
mam problem i może któraś jest mi w stanie coś doradzić

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona
Hajmal, nigdy tak nie miałam, niestety nie pomogę, ale trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Ja dopiero się budzę, o 5 rano obudził mnie okrutny ból głowy, wzięłam paracetamol i poszłam spać dalej. Niestety już nie działa. Ciężki dzień przede mną.
Paulinka, wszystkiego najlepszego!!! :-D:-D:-D
I jednocześnie kondolencje z powodu śmierci brata :-(
Ella ja też mam takie bóle.
Maga piękny dzidziuś!
Życzę udanych wizyt! I miłego dnia!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Hajmal przegladnelam troche wujka google i pisza, ze takie wydzieliny z sutka w ciazy moga sie pojawic. Nie wiem na ile temu ufac...

Link do: Wydzielina z piersi w 12. tygodniu ciąży

W tych aplikacjach ciążowych spotkałam się też jakoś w najblizszych tygodniach z ostrzezeniem, ze moze pojawic sie wydzielina z sutkow. Ja bym poczekala na wyniki prolaktyny, jesli beda odbiegac od normy to do lekarza fruu... Współczuję Ci bardzo tego stresu, mam nadzieję że to jakis normalny objaw i wszystko bedzie ok.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej moja koleżanka z pracy tak miała w każdej ciazy tylko od 4 miesiąca ciąży i musiała nosić wkładki laktacyjne bo się z niej lało szczególnie właśnie po nocy zawsze opowiadała ze piżama do pasa mokra. Więc spokojnie ale warto zrobić badania i skonsultować się z lekarzem lub położną [emoji6]

Dodam ze jak ja po poronieniu przez kilka miesięcy nie mogłam zajść w ciążę a bardzo chciałam to też jak naciskalam na sutek pojawiała mi się taka bezbarwne wydzielina już się bałam ze to ciąża urojona. Wydaje mi się ze to wszystko w głowie siedzi [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ostatnia edycja:
Hejka

Mi od 18tc z Leną wciekalo z cyckow i musialam wkładki nosić, pokarmu miałam sporo [emoji4]

Nie nadrobie bo szyblo gotuje obiadek i dziś z młodą idziemy na zakupy a potem do siostry na kawke , wiec bede później [emoji4]

dasia teraz tak patrze masz 16letniego syna?
Jak zareagował na rodzeństwo? [emoji4]

Paulinka sto lat kochanie ! [emoji8]
I najszersze wyrazy współczucia [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

dasia teraz tak patrze masz 16letniego syna?
Jak zareagował na rodzeństwo? [emoji4]

On już za niespełna miesiąc ma 17 urodziny :p Na razie chłopcy jeszcze nie wiedzą. Postanowiliśmy z mężem, że powiemy im jak przyjedzie teraz na święta. Chcemy im razem o tym powiedzieć, a podczas ostatniego jego jego pobytu ja się jeszcze obawiałam czy ciąża się utrzyma.
Na pewno napiszę jak zareagowali.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Ja dopiero się budzę, o 5 rano obudził mnie okrutny ból głowy, wzięłam paracetamol i poszłam spać dalej. Niestety już nie działa. Ciężki dzień przede mną.
Paulinka, wszystkiego najlepszego!!! :-D:-D:-D
I jednocześnie kondolencje z powodu śmierci brata :-(
Ella ja też mam takie bóle.
Maga piękny dzidziuś!
Życzę udanych wizyt! I miłego dnia!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
To nie jest dobry pomysł, aby zażywać paracetamol w I trymestrze [emoji52] ja przy bólu głowy robie chłodne okłady.

Hajmal daj koniecznie znać co u Ciebie. W poprzedniej ciąży w ogóle nie miałam czegoś takiego. W ogóle tak się nie martwilam, teraz to jakiś koszmar

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry