reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To nie jest dobry pomysł, aby zażywać paracetamol w I trymestrze [emoji52] ja przy bólu głowy robie chłodne okłady.

Hajmal daj koniecznie znać co u Ciebie. W poprzedniej ciąży w ogóle nie miałam czegoś takiego. W ogóle tak się nie martwilam, teraz to jakiś koszmar

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011
Ewelyn, tak wiem o tym, choć bardziej chodzi o długotrwałe zażywanie. Ale to nie był zwykły ból. Z takim to sobie radzę podobnie jak Ty :-)
Jestem bardzo ostrożna z jakimkolwiek lekami, nawet pomijając to, że jestem w ciąży, bo i tak dużo ich przyjmuję a nie wszystko mogę łączyć.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Wyniki mam prolaktyna 94 a progesteron 28 i oczywiscie zadnych norm. Czekam teraz na meza jak wroci to zadecydujemy co zrobic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki mam prolaktyna 94 a progesteron 28 i oczywiscie zadnych norm. Czekam teraz na meza jak wroci to zadecydujemy co zrobic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta prolaktyne robiłaś rano na czczo bez stresu? Chodzi mi o to ze potencjalny wczorajszy stosunek z mężem albo kłótnia mogły mocno zachwiać wynik. Jeśli jednak nie było czynnika podnoszacego poziom prolaktyny to powinnaś skonsultować to w miarę szybko z lekarzem.

[emoji127] 28.10.2017

Witam
Jak zwykle wczoraj już nie dałam rady zajrzeć a dzisiaj koło godz.10.30 poszłam spać, kiedy wreszcie dostanę przypływu energii
Akilegna super dużego dzidziolka nosisz pod serduchem
Ewcia mnie na szczęście zgaga nie meczy ale w początkowych tygodniach była nie do zniesienia
PaulinkaMalinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Ella mnie też czasem tak brzuch zakuje się przekręcam z boku na bok, a w ogóle to ja zawsze spałam na brzuchu a teraz nie mogę bo mnie boli i tak się wiercę z boku na bok
Madagos super dzidzia, ale ci dobrze że już po prenatalnych
Hajmal trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku, a jak się tak bardzo stresujesz to wybierz się jak najszybciej do lekarza on cię uspokoi. Doczytałam, na normach się nie znam ale lepiej jedź z mężem na ip, nawet jakby cie mieli położyć na 3 dni, najważniejsze żeby nic nie przeoczyć
Roza mi to moja ginekolog powiedziała na kiedy najlepiej umówić się na prenatalne i to co do dnia
Pisałyście o nocnych napadach głodu, ja na szczęście ich nie mam, ale od tego siedzenia w domu mam wrażenie ze cały dzień tylko podjadam i nic nie robię, dzisiaj pranie zdejmę ze sznurków to postoję trochę przy desce do prasowania i zgubię kilka zbędnych kalorii ;-) ;);-) ;)

Prenatalne mi gin mówił , że od 11t0d do 13t6dni się robi., wczoraj u mnie z usg wyszedł 11t0d i powiedział, ze już mogę jechać - ja mam prenatalne w pon i to będzie z USG 11t5d a według OM 12t6d - tylote usg jest dokładniejsze bardziej i lepszy pomiar z dzidzi wezmą [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

Ja z okazji dosc sporej ilosci tluszczu na brzuchu dzis na tych badaniach troche sie nacierpialam, baaardzo mocno naciskal ta glowica.
A termin ustalala mi kobitka w rejestracji jak dzwonilam, spytala o datenostatniej miesiaczki i na tej podtawie ustalila termin.
Jutro wizyta u mojego gina ale jakby... troche mi zwisa [emoji14]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
madagos a masz jakaś różnice miedzy usg a om ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry