reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny [emoji4]
Moja noc jak zwykle głodowa,budzę się w środku nocy taka głodna że aż mi nie dobrze,kiszki mi skręca. Już nie wiem co mam robić staram się dużo pić i nie zwracać na to uwagi ale dziś już myślałam że wstane jeść. Mąż mówi żebym kupiła sobie ciastka maślane i zawsze miła w nocy obok łożka ,myślicie że to dobry pomysł?
Czy wy też macie taki problem ?
Jak sobie z tym radzicie ?

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty [emoji4] Miełego Słonecznego dnia [emoji255] [emoji255] [emoji255]
Tez tak miala naszczescie od kilku dni spie cala noc. Wcczesniej nawet o 3 w nocy wstawalam i musialam cos zjesc bo spsc z glody nie moglam. Przegryzalam owoca a czsami robilam wczesniej kanapki zeby w nocy zjesc jsk sie obudze:)
Myslalam ze tylko ja tak mialam :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Kornelcia ja od 26 do 37tyg bralam nospe forte 3x dziennie i maly nie mial problemow z napieciem wiec musza byc pewnie tez inne czynniki ;)

1490256563-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kornelcia ja od 26 do 37tyg bralam nospe forte 3x dziennie i maly nie mial problemow z napieciem wiec musza byc pewnie tez inne czynniki ;)
wydaje mi się, że to bardziej chodzi o ty, że w 1 trymestrze tworzy się tkanka mięśniowa i zakłócanie tego procesu może powodować jakieś wady/dysfunkcje;)

Jeśli chodzi o nospe, to w szpitalu dawali mi 3×2 . Nawet jak już mnie nie bolało, to ordynator kazał brac i mówił, że to nie zaszkodzi a może pomóc w rozluznieniu mięśni, moczowodow gdyby któryś kamień wybierał się na zewnątrz :-)
Mój lekarz prowadzący też kazał brac nospe, żeby nie dopuszczać do skurczy macicy.
Jak widać co lekarz, to inne zdanie na ten temat... od kiedy wróciłam do domu nospy nie biorę :-)

Witam dziewczyny...
Paulinka sto lat...
Ja dzis pospalam...dziewczyny nie straszcie mnie bo ja od poniedxialku biore nospe.
.lekarz mi kazal...
A jesli chodzi o podjadanie w srodku nocy...to ja tez potrafilam wstac glodna jak wilk..ale staralam sie nie jesc...a sprobuj wieczorem zjesc pozywna kolacje albo tak jak dziewczyny mowia miej cos kolo lizka zeby przegryz...ja np..polecam wafle ryzowe...
Milego dnia dziewczyny...trzymam kciuki za wizyty....
Madagos super dzidxius

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry