reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Alw napięcia nie trzeba sie bać to nic strasznego ale też bardziej odejrzewalabym rodzaj porodu bo mój syn ur. Sn i jest wiotki a w ciazy bralam nospe forte a cora po cc bez nospy napięta a i tak sama do pól roku sie wycwiczyla z tego napięcia bez pomocy rehabilitantów, teraz tyĺo chodzimy na cw. bo ma słaby brzuszek a po napięciu ani śladu [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

reklama
mam problem i może któraś jest mi w stanie coś doradzić

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona
Hajmal, nigdy tak nie miałam, niestety nie pomogę, ale trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Ja dopiero się budzę, o 5 rano obudził mnie okrutny ból głowy, wzięłam paracetamol i poszłam spać dalej. Niestety już nie działa. Ciężki dzień przede mną.
Paulinka, wszystkiego najlepszego!!! :-D:-D:-D
I jednocześnie kondolencje z powodu śmierci brata :-(
Ella ja też mam takie bóle.
Maga piękny dzidziuś!
Życzę udanych wizyt! I miłego dnia!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Hajmal przegladnelam troche wujka google i pisza, ze takie wydzieliny z sutka w ciazy moga sie pojawic. Nie wiem na ile temu ufac...

Link do: Wydzielina z piersi w 12. tygodniu ciąży

W tych aplikacjach ciążowych spotkałam się też jakoś w najblizszych tygodniach z ostrzezeniem, ze moze pojawic sie wydzielina z sutkow. Ja bym poczekala na wyniki prolaktyny, jesli beda odbiegac od normy to do lekarza fruu... Współczuję Ci bardzo tego stresu, mam nadzieję że to jakis normalny objaw i wszystko bedzie ok.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej moja koleżanka z pracy tak miała w każdej ciazy tylko od 4 miesiąca ciąży i musiała nosić wkładki laktacyjne bo się z niej lało szczególnie właśnie po nocy zawsze opowiadała ze piżama do pasa mokra. Więc spokojnie ale warto zrobić badania i skonsultować się z lekarzem lub położną [emoji6]

Dodam ze jak ja po poronieniu przez kilka miesięcy nie mogłam zajść w ciążę a bardzo chciałam to też jak naciskalam na sutek pojawiała mi się taka bezbarwne wydzielina już się bałam ze to ciąża urojona. Wydaje mi się ze to wszystko w głowie siedzi [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ostatnia edycja:
Hejka

Mi od 18tc z Leną wciekalo z cyckow i musialam wkładki nosić, pokarmu miałam sporo [emoji4]

Nie nadrobie bo szyblo gotuje obiadek i dziś z młodą idziemy na zakupy a potem do siostry na kawke , wiec bede później [emoji4]

dasia teraz tak patrze masz 16letniego syna?
Jak zareagował na rodzeństwo? [emoji4]

Paulinka sto lat kochanie ! [emoji8]
I najszersze wyrazy współczucia [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t2d [emoji235]

dasia teraz tak patrze masz 16letniego syna?
Jak zareagował na rodzeństwo? [emoji4]

On już za niespełna miesiąc ma 17 urodziny :p Na razie chłopcy jeszcze nie wiedzą. Postanowiliśmy z mężem, że powiemy im jak przyjedzie teraz na święta. Chcemy im razem o tym powiedzieć, a podczas ostatniego jego jego pobytu ja się jeszcze obawiałam czy ciąża się utrzyma.
Na pewno napiszę jak zareagowali.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Ja dopiero się budzę, o 5 rano obudził mnie okrutny ból głowy, wzięłam paracetamol i poszłam spać dalej. Niestety już nie działa. Ciężki dzień przede mną.
Paulinka, wszystkiego najlepszego!!! :-D:-D:-D
I jednocześnie kondolencje z powodu śmierci brata :-(
Ella ja też mam takie bóle.
Maga piękny dzidziuś!
Życzę udanych wizyt! I miłego dnia!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
To nie jest dobry pomysł, aby zażywać paracetamol w I trymestrze [emoji52] ja przy bólu głowy robie chłodne okłady.

Hajmal daj koniecznie znać co u Ciebie. W poprzedniej ciąży w ogóle nie miałam czegoś takiego. W ogóle tak się nie martwilam, teraz to jakiś koszmar

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry