reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was w ten chlodny deszczowy ranek...u mnie dzis leje deszcz i zimno...moi chlopcy wyszli do szkoly i pracy...a ja do lozeczka z powrotem wskoczylam...
Dzis nie sprzatam...nie gotuje bo mam obiadek z wczoraj i pierogi dostalismy od mojej mamy...wiec na wa dni obiad z glowy...
Milego dzionka i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...buziaczki

reklama
Ale nas tu dużo :-)
Hej dziewczyny! Od rana mam dobry humor, bo cały czas mam nadzieję, że mnie dziś wypuszcza :-)
Jak nie, to chyba się załamie... :-(

Już chce wracać do mojego łóżeczka, męża i psaaa... Franek podobno strasznie tęskni, nie chce jeść, ani na dwór wychodzić...
Trochę to głupie, ale widziałam się z nim na Skype, to mało co w tableta nie wlazł :-)

U mnie całą noc padało, teraz też pada.
Miłego dnia Wam życzę, udanych wizyt :-)
Trzymajcie kciuki, żeby mnie wreszcie wypuścili do domu ;-)
Trzymamy kciuki za Twój szybki powrót do domu [emoji6]

Czemu głupie ze się steskniłaś za ukochanym psem? Daj spokój ,zwierządka są czasem kochansze jak ludzie. Nie da się za nimi nie tęsknić [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane [emoji6]

U mnie okropna pogoda,aż się nie chce wychodzić z łóżka. Ale na całe szczęście też dziś nie mam pilnych spraw do załatwienia. Mieszkanie w miarę wygląda tak więc mogę oddać się dziś słodkiemu lenistwu [emoji1]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No i nie wypuszcza mnie dziś! Wrr...
Dziś odstawiają mi antybiotyk i chcą zostawić mnie przynajmniej do jutra na obserwacji...
No nic... przeżyje...
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :-)

Hej dziewczyny.
Ja dzis zle się czuje, glowa boli i w dodatku te wymioty. Zastanawiam sie czy isc do internisty bo dziwnie mnie boli gardlo, czuje jakbym cos w nim miala i migdaly albo wezly mam powiekszone. Niewiem czy to przez te wymioty czy co.

A o 18 ide podglądać mojego dzidziolka

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedz dziś na wizycie o swoich dolegliwosciach, może Twój lekarz zna już takie przypadki i coś Ci doradzi :-)

Cześć dziewczyny!
Szkoda Ewka, że jeszcze zostajesz, ale już bliżej niż dalej [emoji6]
Wczoraj wieczorem pisałyście o opryszcce i mnie dzisiaj franca obudziła o 4 rano! Posmarowałam ją bursztynem na spirytusem (bo nic innego w domu nie mam) i poczytałam neta. Na szczęście to nie moja pierwsza, więc się trochę uspokoiłam. W żadnej poprzedniej ciąży nie miałam. Na wszelki wypadek o 8 napisałam jeszcze sms'a do mojego gina. Oddzwonił natychmiast, powiedział mi żebym stosowała zovirax, albo vratizolin i powinno być git. Ale jeśli po 4 dniach nie będzie poprawy to mam się zgłosić po leki na wirusa.
Ciekawe czy dzisiaj znowu będzie mnie mulić [emoji52] a było tak fajnie przez 5 dni... [emoji12]
Udanych wizyt życzę!!!! I miłego poniedziałku, w końcu wiosna! Pogoda tez marcowa[emoji23][emoji23][emoji23]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Myślę, że już będziemy czuć się coraz lepiej :-) mi mdłości już minęły, piersi nie bolą, mam dużo energii i aż się zastanawiam, czy na pewno z dzidzia wszystko w porządku... :-)

Hej, a ja się dzisiaj gorzej czuje... trochę mnie mdli i jest to może 4 taki dzień, tak to się cały czas czułam doskonale.. mam nadzieję że szybko minie .
Pogoda nie zachęca do wybrania się na spacer więc dziś się z mężem razem będziemy nudzić. Po obiedzie pewnie ja się położę, a mąż pogra na PlayStation póki jeszcze może [emoji38]

f2w33e3kpqq28z3e.png

Od dziś zaczynam obstawiać duphaston. Lekarz mówił że do 10 tygodnia mam brac (brałam 2x1). Zostało mi 7 tabletek, więc przez ten tydzień będę brała 1 dziennie

f2w33e3kpqq28z3e.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry