reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was w ten chlodny deszczowy ranek...u mnie dzis leje deszcz i zimno...moi chlopcy wyszli do szkoly i pracy...a ja do lozeczka z powrotem wskoczylam...
Dzis nie sprzatam...nie gotuje bo mam obiadek z wczoraj i pierogi dostalismy od mojej mamy...wiec na wa dni obiad z glowy...
Milego dzionka i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...buziaczki

reklama
Ale nas tu dużo :-)
Hej dziewczyny! Od rana mam dobry humor, bo cały czas mam nadzieję, że mnie dziś wypuszcza :-)
Jak nie, to chyba się załamie... :-(

Już chce wracać do mojego łóżeczka, męża i psaaa... Franek podobno strasznie tęskni, nie chce jeść, ani na dwór wychodzić...
Trochę to głupie, ale widziałam się z nim na Skype, to mało co w tableta nie wlazł :-)

U mnie całą noc padało, teraz też pada.
Miłego dnia Wam życzę, udanych wizyt :-)
Trzymajcie kciuki, żeby mnie wreszcie wypuścili do domu ;-)
Trzymamy kciuki za Twój szybki powrót do domu [emoji6]

Czemu głupie ze się steskniłaś za ukochanym psem? Daj spokój ,zwierządka są czasem kochansze jak ludzie. Nie da się za nimi nie tęsknić [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane [emoji6]

U mnie okropna pogoda,aż się nie chce wychodzić z łóżka. Ale na całe szczęście też dziś nie mam pilnych spraw do załatwienia. Mieszkanie w miarę wygląda tak więc mogę oddać się dziś słodkiemu lenistwu [emoji1]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No i nie wypuszcza mnie dziś! Wrr...
Dziś odstawiają mi antybiotyk i chcą zostawić mnie przynajmniej do jutra na obserwacji...
No nic... przeżyje...
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :-)

Hej dziewczyny.
Ja dzis zle się czuje, glowa boli i w dodatku te wymioty. Zastanawiam sie czy isc do internisty bo dziwnie mnie boli gardlo, czuje jakbym cos w nim miala i migdaly albo wezly mam powiekszone. Niewiem czy to przez te wymioty czy co.

A o 18 ide podglądać mojego dzidziolka

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedz dziś na wizycie o swoich dolegliwosciach, może Twój lekarz zna już takie przypadki i coś Ci doradzi :-)

Cześć dziewczyny!
Szkoda Ewka, że jeszcze zostajesz, ale już bliżej niż dalej [emoji6]
Wczoraj wieczorem pisałyście o opryszcce i mnie dzisiaj franca obudziła o 4 rano! Posmarowałam ją bursztynem na spirytusem (bo nic innego w domu nie mam) i poczytałam neta. Na szczęście to nie moja pierwsza, więc się trochę uspokoiłam. W żadnej poprzedniej ciąży nie miałam. Na wszelki wypadek o 8 napisałam jeszcze sms'a do mojego gina. Oddzwonił natychmiast, powiedział mi żebym stosowała zovirax, albo vratizolin i powinno być git. Ale jeśli po 4 dniach nie będzie poprawy to mam się zgłosić po leki na wirusa.
Ciekawe czy dzisiaj znowu będzie mnie mulić [emoji52] a było tak fajnie przez 5 dni... [emoji12]
Udanych wizyt życzę!!!! I miłego poniedziałku, w końcu wiosna! Pogoda tez marcowa[emoji23][emoji23][emoji23]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Myślę, że już będziemy czuć się coraz lepiej :-) mi mdłości już minęły, piersi nie bolą, mam dużo energii i aż się zastanawiam, czy na pewno z dzidzia wszystko w porządku... :-)

Hej, a ja się dzisiaj gorzej czuje... trochę mnie mdli i jest to może 4 taki dzień, tak to się cały czas czułam doskonale.. mam nadzieję że szybko minie .
Pogoda nie zachęca do wybrania się na spacer więc dziś się z mężem razem będziemy nudzić. Po obiedzie pewnie ja się położę, a mąż pogra na PlayStation póki jeszcze może [emoji38]

f2w33e3kpqq28z3e.png

Od dziś zaczynam obstawiać duphaston. Lekarz mówił że do 10 tygodnia mam brac (brałam 2x1). Zostało mi 7 tabletek, więc przez ten tydzień będę brała 1 dziennie

f2w33e3kpqq28z3e.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry