reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Opryszczka jest najbardziej niebezpieczna, jeśli po raz pierwszy lapiesz wirusa w ciąży. Jeśli nigdy jej nie miałaś i dopiero w ciąży Ci się przyplatal. Jeśli miałaś, to Twój organizm już zna tego wirusa i nie jest to aż tak niebezpieczne
Dzięki, uspokoiłaś mnie. Ja mam często, teraz co prawda rzadziej niż kiedyś ale jednak raz na jakiś czas czas pojawia. Szczególnie przy przeziębieniu, albo jak się objem popcornu lub czipsów

f2w33e3kjodo0fr5.png

reklama
AKTUALIZACJA - o zmianach info w wątku TABELKA lub na priv , zapraszam nowe mamy.

PAŹDZIERNIK 1.jpg
PAŹDZIERNIK 2.jpg
PAŹDZIERNIK 3.jpg

Załączniki

• PAŹDZIERNIK 1.jpg
    PAŹDZIERNIK 1.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 309
  • PAŹDZIERNIK 2.jpg
    PAŹDZIERNIK 2.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 307
  • PAŹDZIERNIK 3.jpg
    PAŹDZIERNIK 3.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 307
Ja miałam na samym początku :o jakoś w piątym tygodniu. Teraz miałam znowu, dopiero co mi zeszła.. A czemu to jest niebezpieczne dla dzieciątka? Nie słyszałam nigdy o tym... :(

f2w33e3kjodo0fr5.png

Opryszczka jest niebezpieczna jeżeli kobieta ma ją pierwszy raz w życiu. Opryszczkę powoduje wirus HSV... jeżeli kobieta nigdy jej nie miała to nie ma w organizmie przeciwciał. Wówczas jest to niebezpieczne. Jeżeli masz opryszczkę któryś raz to nie jest to niebezpieczne.
Jeżeli jest opryszczka dróg rodnych jest to niebezpieczne dla dziecka w każdym przypadku.

Opryszczka jest niebezpieczna jeżeli kobieta ma ją pierwszy raz w życiu. Opryszczkę powoduje wirus HSV... jeżeli kobieta nigdy jej nie miała to nie ma w organizmie przeciwciał. Wówczas jest to niebezpieczne. Jeżeli masz opryszczkę któryś raz to nie jest to niebezpieczne.
Jeżeli jest opryszczka dróg rodnych jest to niebezpieczne dla dziecka w każdym przypadku.

Dzięki za informację. Na szczęście to opryszczka na ustach i nie pierwsza w życiu :)

f2w33e3kjodo0fr5.png

Ale nas tu dużo :-)
Hej dziewczyny! Od rana mam dobry humor, bo cały czas mam nadzieję, że mnie dziś wypuszcza :-)
Jak nie, to chyba się załamie... :-(

Już chce wracać do mojego łóżeczka, męża i psaaa... Franek podobno strasznie tęskni, nie chce jeść, ani na dwór wychodzić...
Trochę to głupie, ale widziałam się z nim na Skype, to mało co w tableta nie wlazł :-)

U mnie całą noc padało, teraz też pada.
Miłego dnia Wam życzę, udanych wizyt :-)
Trzymajcie kciuki, żeby mnie wreszcie wypuścili do domu ;-)

Hej dziewczyny! Od rana mam dobry humor, bo cały czas mam nadzieję, że mnie dziś wypuszcza :-)

Już chce wracać do mojego łóżeczka, męża i psaaa... Franek podobno strasznie tęskni, nie chce jeść, ani na dwór wychodzić...
Trochę to głupie, ale widziałam się z nim na Skype, to mało co w tableta nie wlazł :-)

Mam nadzieje że Was dziś wypuszcza :)
ja ostatnio miałam spotkanie z położną i pytała czy chce mieć normalne usg czy usg i do tego badania genetyczne .... na zespół downa itp no i zdecydowaliśmy się na te dodatkowe też. Teraz czytam więcej o tym to masakra znowu do usg człowiek bedzie myślał czy wszystko z dzidzią ok :(

Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] Wracajcie do domu i dużo odpoczywajcie [emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Hej dziewczyny, trochę mnie nie było ale ciągle Was czytam.
ewka, mam nadzieję, że szybko wrócisz do domku!
U nas spadło trochę śniegu- słabo jak na pierwszy dzień wiosny:p Niecierpliwie czekam na ciepłe dni i nałogowo oglądam sukienki na ciążę:D
Czuję się dobrze, staram się nie przemęczać ale bez przesady. Dobrze by było wyjść gdzieś, ale patrząc za okno to się nic nie chce...

Jak Wasz weekend i noc?

Hej dziewczyny.
Ja dzis zle się czuje, glowa boli i w dodatku te wymioty. Zastanawiam sie czy isc do internisty bo dziwnie mnie boli gardlo, czuje jakbym cos w nim miala i migdaly albo wezly mam powiekszone. Niewiem czy to przez te wymioty czy co.

A o 18 ide podglądać mojego dzidziolka

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.
Ja dzis zle się czuje, glowa boli i w dodatku te wymioty. Zastanawiam sie czy isc do internisty bo dziwnie mnie boli gardlo, czuje jakbym cos w nim miala i migdaly albo wezly mam powiekszone. Niewiem czy to przez te wymioty czy co.

A o 18 ide podglądać mojego dzidziolka

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
To idziemy dziś razem [emoji16][emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry