JustaKacper1986
Fanka BB :)
[emoji12]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Trafilas w samo sedno kochana..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji12]
[emoji142]synek 08/2009.
Najlepiej kupić kilka sztuk 56 bo one są dosłownie na chwilę a już więcej kupić 62Dzieqczyny a w jakim rozmiarze kupujecie ubranka?
A ja wychodzę z założenia, że nasi szefowie po to tyle zarabiają żeby sobie w trudnych sytuacjach radzić. Mnie dyrektorka tez zapytała co ma zrobić jak dałam jej l4. I z doświadczenia wiem że dla szefa to nie tragedia, jestem zastępca mojej dyrektorki i podczas jej nieobecności (tez długie zwolnienie ) koleżanka oświadczyła ze jest w ciąży. Sama wyslalam ja do domu, zrobiłam rekrutację i w ciągu półtora miesiąca miałam pracownika na zastępstwo juz po szkoleniach. Można? Można tylko trzeba chcieć. Nie przejmujcie się kobietki pracą, firma trwała zanim się w niej zatrudnilysmy i będzie trwała po naszym odejściu [emoji6]Szef burak... Z drugiej strony ciezka sprawa dla pracodawcy jak z dnia na dzien odchodzi pracownik na 1,5 roku dla ktorego musi trzymac miejsce po powrocie. U mnie w pracy bardzo bolesnie odczuli moje L4 i kolezanki niestety teraz troche cierpia.
A z innych rzeczy, moj mąż dostał dziś opryszczke na ustach, ja nigdy przenigdy nie mialam ani pol opryszczki gdziekolwiek. Martwie sie teraz bardzo bo to podobno cholernie niebezpieczne dla maluszka...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Opryszczka moze byc niebezpieczna w pierszych tygodniach ciąży, ale z tego co piszesz to ty nie masz więc nie ma się czym martwić tylko musisz uważać żeby się nie zarazić czyli koniec z caluskami i nie pijcie z tej samej szklanki itp.Szef burak... Z drugiej strony ciezka sprawa dla pracodawcy jak z dnia na dzien odchodzi pracownik na 1,5 roku dla ktorego musi trzymac miejsce po powrocie. U mnie w pracy bardzo bolesnie odczuli moje L4 i kolezanki niestety teraz troche cierpia.
A z innych rzeczy, moj mąż dostał dziś opryszczke na ustach, ja nigdy przenigdy nie mialam ani pol opryszczki gdziekolwiek. Martwie sie teraz bardzo bo to podobno cholernie niebezpieczne dla maluszka...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam na samym początku jakoś w piątym tygodniu. Teraz miałam znowu, dopiero co mi zeszła.. A czemu to jest niebezpieczne dla dzieciątka? Nie słyszałam nigdy o tym...Opryszczka moze byc niebezpieczna w pierszych tygodniach ciąży, ale z tego co piszesz to ty nie masz więc nie ma się czym martwić tylko musisz uważać żeby się nie zarazić czyli koniec z caluskami i nie pijcie z tej samej szklanki itp.
[emoji142]synek 08/2009.