reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
VanjaLind kciuki za prenatalne w piątek, fajnie że będziesz mieć je za darmo.
Sama jestem w szoku, bo za pierwszym razem za wszystkie 3 płaciłam i teraz też byłam przygotowana.

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - 10/11 tyg 4 dni

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za wizyte.
Beczulinda fajnie ze juz odstawiasz. Moj nic nie mowil o odstawianiu. Wiem ze niektore dziewczyny biora do polowy 2 trymestru progesteron i przestaja jak lozysko juz sie dobrze utworzy. Trzeba bedzie o tym poczytac.

Gratuluje Vanja wizyty,
Czekam na wiesci od Kasi i Sylwi :)

U mnie sen nocny z przerwami, w dzien zadziej ale zdarza mi sie jeszcze podsypiac, brzuch zdaza sie ze boli ale zazwyczaj w pachwinach. Za to piersi mam jak Pamela :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki trzymam kciuki za wizyte.
Beczulinda fajnie ze juz odstawiasz. Moj nic nie mowil o odstawianiu. Wiem ze niektore dziewczyny biora do polowy 2 trymestru progesteron i przestaja jak lozysko juz sie dobrze utworzy. Trzeba bedzie o tym poczytac.

Gratuluje Vanja wizyty,
Czekam na wiesci od Kasi i Sylwi :)

U mnie sen nocny z przerwami, w dzien zadziej ale zdarza mi sie jeszcze podsypiac, brzuch zdaza sie ze boli ale zazwyczaj w pachwinach. Za to piersi mam jak Pamela :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha u mnie też cycki jak bomby [emoji23] Powoli przestają mieścić się w stanik, ale co tam- przynajmniej nie wiszą tak jak przed ciążą [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Dziewczyny znowu zaczelam krwawic...czekam na meza i jedziemy na izbe przyjec...boje sie najgorszego

O kurczę! Nie zakładaj od razu najgorszego!
Koleżanka która leży ze mną na sali jest w 13 tyg ciąży bliźniaczej i już 3 razy krwawila w ciągu 2 tygodni i nie wiedzą co jest przyczyną ale ciąża rozwija się prawidłowo.

reklama
Dziewczyny znowu zaczelam krwawic...czekam na meza i jedziemy na izbe przyjec...boje sie najgorszego
Nie zamartwiaj się na zapas, może to po prostu krwiak... Przykro mi że tyle stresu musisz przechodzić [emoji20] Ale trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze z Maluszkiem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry