reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
VanjaLind kciuki za prenatalne w piątek, fajnie że będziesz mieć je za darmo.
Sama jestem w szoku, bo za pierwszym razem za wszystkie 3 płaciłam i teraz też byłam przygotowana.

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - 10/11 tyg 4 dni

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za wizyte.
Beczulinda fajnie ze juz odstawiasz. Moj nic nie mowil o odstawianiu. Wiem ze niektore dziewczyny biora do polowy 2 trymestru progesteron i przestaja jak lozysko juz sie dobrze utworzy. Trzeba bedzie o tym poczytac.

Gratuluje Vanja wizyty,
Czekam na wiesci od Kasi i Sylwi :)

U mnie sen nocny z przerwami, w dzien zadziej ale zdarza mi sie jeszcze podsypiac, brzuch zdaza sie ze boli ale zazwyczaj w pachwinach. Za to piersi mam jak Pamela :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki trzymam kciuki za wizyte.
Beczulinda fajnie ze juz odstawiasz. Moj nic nie mowil o odstawianiu. Wiem ze niektore dziewczyny biora do polowy 2 trymestru progesteron i przestaja jak lozysko juz sie dobrze utworzy. Trzeba bedzie o tym poczytac.

Gratuluje Vanja wizyty,
Czekam na wiesci od Kasi i Sylwi :)

U mnie sen nocny z przerwami, w dzien zadziej ale zdarza mi sie jeszcze podsypiac, brzuch zdaza sie ze boli ale zazwyczaj w pachwinach. Za to piersi mam jak Pamela :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha u mnie też cycki jak bomby [emoji23] Powoli przestają mieścić się w stanik, ale co tam- przynajmniej nie wiszą tak jak przed ciążą [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Dziewczyny znowu zaczelam krwawic...czekam na meza i jedziemy na izbe przyjec...boje sie najgorszego

O kurczę! Nie zakładaj od razu najgorszego!
Koleżanka która leży ze mną na sali jest w 13 tyg ciąży bliźniaczej i już 3 razy krwawila w ciągu 2 tygodni i nie wiedzą co jest przyczyną ale ciąża rozwija się prawidłowo.

reklama
Dziewczyny znowu zaczelam krwawic...czekam na meza i jedziemy na izbe przyjec...boje sie najgorszego
Nie zamartwiaj się na zapas, może to po prostu krwiak... Przykro mi że tyle stresu musisz przechodzić [emoji20] Ale trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze z Maluszkiem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry