reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki ! [emoji175] obyczaje przepisy i na podstawie Twojego coś wymodze. Ja niestety nie ufam przepisom z internetu bo nigdy nic mi nie wyszło....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przywiązuj za bardzo uwagi do przepisów :-) Ja zawsze kilka przeczytam, żeby tylko się zorientować, a później i tak robię według swoich "widzimisię" :-) próbuj, próbuj, próbuj :-)

reklama
Żadna z Was nie poratuje przepisem na domowy pasztet? [emoji1317][emoji253]

1489070213-aaaaaa.jpeg

1489070238-aaaaaa.jpeg

Ja nie robilam nigdy pasztetu ale do karty ciazy dostalam takie cudo i tam jest jakis idealny pasztet, ktory z czystym sumieniem mozesz jesc! :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

1489070213-aaaaaa.jpeg

1489070238-aaaaaa.jpeg

Ja nie robilam nigdy pasztetu ale do karty ciazy dostalam takie cudo i tam jest jakis idealny pasztet, ktory z czystym sumieniem mozesz jesc! :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez to mam!!! [emoji50]ze tez nie przyszlo mi do głowy żeby tam zajrzeć.... [emoji23][emoji4] dzieeeeki [emoji259][emoji255]

Nie przywiązuj za bardzo uwagi do przepisów :-) Ja zawsze kilka przeczytam, żeby tylko się zorientować, a później i tak robię według swoich "widzimisię" :-) próbuj, próbuj, próbuj :-)

Coś czuje ze dzisiaj będę sporo próbować :) świętujemy z mężem 'dzień bez mdlosci' co ostatnio jest na prawdę świętem u mnie... właśnie jedziemy do restauracji i planuje jeszcze dzisiaj zrobić tartę z gruszka i jagodami i ten pasztet :)

Ja miałam trzy prenatalne u dr Łukasika ale w Rudzie Śląskiej

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

I byłaś zadowolona? Moja ginekolog która mnie prowadzi poradziła mi klinike św Łukasza w Częstochowie A jeśli mi zależy żeby było taniej to właśnie dr Łukasika. Na razie wstępnie umówiłam się do czestochowy.

34bw3e3kof41ymjj.png

Ja mam prenatalne u dr Wojciecha Cnoty jak kojarzycie - dziewczyny ze Śląska :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry