campari0202
Fanka BB :)
Ja chcę robić u dr Pabiana z Zabrza, ma super opinie...
A jakie ma ceny badań prenatalnych?
W Częstochowie za 2D 230zl A 3D 330zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chcę robić u dr Pabiana z Zabrza, ma super opinie...
Ja kupiłam bo też miałam straszna ochotę [emoji3]Żadna z Was nie poratuje przepisem na domowy pasztet? [emoji1317][emoji253]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Ella, w końcu ktoś z Krk i z podobnym terminem [emoji3]ja mam wizytę w poniedziałek i trochę się stresujeHeeej !!))
Mamy podobnie bo ja też termin z Om na 30.10
I również tydzień temu na usg sam pęcherzyk.
Będzie dooobrze :*
Witam się porannie i ja
Dostałam bukiecik pięknych tulipanów od mojego P., poleciał do sklepu i jeszcze czekał 8 minut zanim otworzą. Wspominał coś,że chciał mi śniadanie zrobić,ale że ja na razie anty-śniadaniowa jestem, tak przynajmniej do 10 rano, to niech on chociaż zje.
Co do jedzenia, to też uważam,że nie ma co panikować; dzisiaj niestety we wszystkim jest chemia,hormony,sztuczne barwniki...tego nie da się niestety uniknąć. Wiadomo,starać się odżywiać raczej zdrowo,ale ja przykładowo, raz w tygodniu jak nie zjem chipsów ,to jestem chora. No tak mam; wiem,że to syf, ale uwielbiam,nic na to nie poradzę.
Wiecie co,gdyby nie bolące cycki,to bym w tą ciążę nie wierzyła. No i pęcherzyk widziałam,ale dopiero pojutrze się okaże czy wszystko rozwija się prawidłowo i czy będzie serduszko.
Będziemy później skręcać szafkę dla młodej w pokoju,P. wczoraj pojechał kupić (chyba pisałam o tym..) taką ładną wypatrzyliśmy. A ona będzie miała na część ubrań,głównie bieliznę i jakieś swoje bibeloty. W kolejnym miesiącu chcę jej w końcu kupić normalne biurko, bo teraz ma taki stoliczek,taka prowizorka. A na końcu dużą szafę,żeby miała na wszystkie ubrania; wolę teraz jej przemeblować pokój,bo jak się dzidziuś urodzi, to będą inne wydatki.
A takie pytanko mam...kupujecie czasem używane ubrania dla niemowlaków/dzieci np. z aukcji Allegro? W Niemczech mam ebaya i już 3 razy upolowałam świetne ciuszki dla dzieci za naprawdę grosze. Ani razu nie byłam rozczarowana. Uważam to za bardzo ekonomiczne,chociaż oczywiście nowych ciuchów też mają od cholery. Buty tylko MUSZĄ być nowe; nie wiem,mam jakąś wariację,ale buty używane dla dzieci jakoś mnie nie przekonują.
Ja wczoraj miałam podobnie smutny dzień.. najpierw płakałam jak byłam sama w domu, a jak mąż wrócił to wpadłam wręcz w histerię. Wypłakałam się i mi lepiej było... Ale wkurza mnie jak ja mam potrzebę sobie poplakać a on drąży temat czemu płacze że przecież musi być jakiś powód.. Ale i tak go kochamMam dziewczyny jakiegoś doła, chce mi się płakać z byle jakiego powodu. Mąż mi działa na nerwy, zero wsparcia i zrozumienia z jego strony. Siedzi sobie na dole i pije kawkę ze swoimi rodzicami, nawet nie przyjdzie i nie zapyta czy mi lepiej albo coś.Jestem już dzisiaj załamana. Może wymyślam.
Mam nadzieje ze to szybko minieJa wczoraj miałam podobnie smutny dzień.. najpierw płakałam jak byłam sama w domu, a jak mąż wrócił to wpadłam wręcz w histerię. Wypłakałam się i mi lepiej było... Ale wkurza mnie jak ja mam potrzebę sobie poplakać a on drąży temat czemu płacze że przecież musi być jakiś powód.. Ale i tak go kocham
Będzie git nie nakręcaj sięCzekam w poczekalni...i corax bardziej sie denerwuje...
Słuchaj najlepiej poradz sie lekarza, clotrimazolum zalecają lekarze ale na ulotce pisze zeby nie stosowac w 1 trymestrze, mozesz spróbować tantum rosa, wiem ze dziewczyny nasiadówki z rumianaku robiły ale ja bym sie bała tak na ciepło jak już to przemywać, clotrimazolum w masci jest dobre ale ryzykowne. słuchaj jest jeszcze maść bepanten na optarcia itz jak miąłam luteine dopochwowa to kupiłam i całkiem dobrze potem goiło się. jeśli masz w środku infekcjie to da Ci lekarz globułki ,miałam je w 1 ciazy z Jasiem, szybko przyniosły efekt tylko nie pamietam nazwy.
Super będzie dobrze, z lekarzami to tak juz jest czasem też mają trudny dzien.