campari0202
Fanka BB :)
Ja chcę robić u dr Pabiana z Zabrza, ma super opinie...
A jakie ma ceny badań prenatalnych?
W Częstochowie za 2D 230zl A 3D 330zl
![34bw3e3kof41ymjj.png](https://www.suwaczki.com/tickers/34bw3e3kof41ymjj.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chcę robić u dr Pabiana z Zabrza, ma super opinie...
Ja kupiłam bo też miałam straszna ochotę [emoji3]Żadna z Was nie poratuje przepisem na domowy pasztet? [emoji1317][emoji253]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Ella, w końcu ktoś z Krk i z podobnym terminem [emoji3]ja mam wizytę w poniedziałek i trochę się stresujeHeeej !!))
Mamy podobnie bo ja też termin z Om na 30.10
I również tydzień temu na usg sam pęcherzyk.
Będzie dooobrze :*
Witam się porannie i ja
Dostałam bukiecik pięknych tulipanów od mojego P., poleciał do sklepu i jeszcze czekał 8 minut zanim otworzą.Wspominał coś,że chciał mi śniadanie zrobić,ale że ja na razie anty-śniadaniowa jestem, tak przynajmniej do 10 rano, to niech on chociaż zje.
Co do jedzenia, to też uważam,że nie ma co panikować; dzisiaj niestety we wszystkim jest chemia,hormony,sztuczne barwniki...tego nie da się niestety uniknąć.Wiadomo,starać się odżywiać raczej zdrowo,ale ja przykładowo, raz w tygodniu jak nie zjem chipsów ,to jestem chora.
No tak mam; wiem,że to syf, ale uwielbiam,nic na to nie poradzę.
Wiecie co,gdyby nie bolące cycki,to bym w tą ciążę nie wierzyła.No i pęcherzyk widziałam,ale dopiero pojutrze się okaże czy wszystko rozwija się prawidłowo i czy będzie serduszko.
Będziemy później skręcać szafkę dla młodej w pokoju,P. wczoraj pojechał kupić (chyba pisałam o tym..) taką ładną wypatrzyliśmy.
A ona będzie miała na część ubrań,głównie bieliznę i jakieś swoje bibeloty. W kolejnym miesiącu chcę jej w końcu kupić normalne biurko, bo teraz ma taki stoliczek,taka prowizorka. A na końcu dużą szafę,żeby miała na wszystkie ubrania; wolę teraz jej przemeblować pokój,bo jak się dzidziuś urodzi, to będą inne wydatki.
A takie pytanko mam...kupujecie czasem używane ubrania dla niemowlaków/dzieci np. z aukcji Allegro? W Niemczech mam ebaya i już 3 razy upolowałam świetne ciuszki dla dzieci za naprawdę grosze. Ani razu nie byłam rozczarowana. Uważam to za bardzo ekonomiczne,chociaż oczywiście nowych ciuchów też mają od cholery.Buty tylko MUSZĄ być nowe; nie wiem,mam jakąś wariację,ale buty używane dla dzieci jakoś mnie nie przekonują.
![]()
Ja wczoraj miałam podobnie smutny dzień.. najpierw płakałam jak byłam sama w domu, a jak mąż wrócił to wpadłam wręcz w histerię. Wypłakałam się i mi lepiej było... Ale wkurza mnie jak ja mam potrzebę sobie poplakać a on drąży temat czemu płacze że przecież musi być jakiś powód.. Ale i tak go kochamMam dziewczyny jakiegoś doła, chce mi się płakać z byle jakiego powodu. Mąż mi działa na nerwy, zero wsparcia i zrozumienia z jego strony. Siedzi sobie na dole i pije kawkę ze swoimi rodzicami, nawet nie przyjdzie i nie zapyta czy mi lepiej albo coś.Jestem już dzisiaj załamana. Może wymyślam.
Mam nadzieje ze to szybko minieJa wczoraj miałam podobnie smutny dzień.. najpierw płakałam jak byłam sama w domu, a jak mąż wrócił to wpadłam wręcz w histerię. Wypłakałam się i mi lepiej było... Ale wkurza mnie jak ja mam potrzebę sobie poplakać a on drąży temat czemu płacze że przecież musi być jakiś powód.. Ale i tak go kocham
![]()
Będzie git nie nakręcaj sięCzekam w poczekalni...i corax bardziej sie denerwuje...
Słuchaj najlepiej poradz sie lekarza, clotrimazolum zalecają lekarze ale na ulotce pisze zeby nie stosowac w 1 trymestrze, mozesz spróbować tantum rosa, wiem ze dziewczyny nasiadówki z rumianaku robiły ale ja bym sie bała tak na ciepło jak już to przemywać, clotrimazolum w masci jest dobre ale ryzykowne. słuchaj jest jeszcze maść bepanten na optarcia itz jak miąłam luteine dopochwowa to kupiłam i całkiem dobrze potem goiło się. jeśli masz w środku infekcjie to da Ci lekarz globułki ,miałam je w 1 ciazy z Jasiem, szybko przyniosły efekt tylko nie pamietam nazwy.
Super będzie dobrze, z lekarzami to tak juz jest czasem też mają trudny dzien.