Nie przywiązuj za bardzo uwagi do przepisów :-) Ja zawsze kilka przeczytam, żeby tylko się zorientować, a później i tak robię według swoich "widzimisię" :-) próbuj, próbuj, próbuj :-)Dzięki ! [emoji175] obyczaje przepisy i na podstawie Twojego coś wymodze. Ja niestety nie ufam przepisom z internetu bo nigdy nic mi nie wyszło....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madagos
Fanka BB :)
Żadna z Was nie poratuje przepisem na domowy pasztet? [emoji1317][emoji253]
Ja nie robilam nigdy pasztetu ale do karty ciazy dostalam takie cudo i tam jest jakis idealny pasztet, ktory z czystym sumieniem mozesz jesc!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie robilam nigdy pasztetu ale do karty ciazy dostalam takie cudo i tam jest jakis idealny pasztet, ktory z czystym sumieniem mozesz jesc!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez to mam!!! [emoji50]ze tez nie przyszlo mi do głowy żeby tam zajrzeć.... [emoji23][emoji4] dzieeeeki [emoji259][emoji255]
Nie przywiązuj za bardzo uwagi do przepisów :-) Ja zawsze kilka przeczytam, żeby tylko się zorientować, a później i tak robię według swoich "widzimisię" :-) próbuj, próbuj, próbuj :-)
Coś czuje ze dzisiaj będę sporo próbować świętujemy z mężem 'dzień bez mdlosci' co ostatnio jest na prawdę świętem u mnie... właśnie jedziemy do restauracji i planuje jeszcze dzisiaj zrobić tartę z gruszka i jagodami i ten pasztet
campari0202
Ja miałam trzy prenatalne u dr Łukasika ale w Rudzie Śląskiej
Kinga - 4.04.2015
I byłaś zadowolona? Moja ginekolog która mnie prowadzi poradziła mi klinike św Łukasza w Częstochowie A jeśli mi zależy żeby było taniej to właśnie dr Łukasika. Na razie wstępnie umówiłam się do czestochowy.
sylwuska1987
Na goduli zamierzam rodzićJa miałam trzy prenatalne u dr Łukasika ale w Rudzie Śląskiej
Kinga - 4.04.2015
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
sylwuska1987
Z centrum Częstochowy jesteś? Bo ja z tamtych okolic pochodzęI byłaś zadowolona? Moja ginekolog która mnie prowadzi poradziła mi klinike św Łukasza w Częstochowie A jeśli mi zależy żeby było taniej to właśnie dr Łukasika. Na razie wstępnie umówiłam się do czestochowy.
reklama
campari0202
Z centrum Częstochowy jesteś? Bo ja z tamtych okolic pochodzę
Nie[emoji6] Ja mieszkam między Częstochowa A Katowicami [emoji6]
Dlatego zastanawiam się między Częstochowa A Katowicami
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.