reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak tez sledze bloga mamyginekolog :) Ja bardziej polegiwalam i wlasnie odpoczywalam, ale o chodzeniu czy spacerach mowy nie bylo bo brzuch jak kamien sie robil :(
Co do terminu to ja byle dotrwac do konca 37tc, wiec nastawiam sie max na polowe pazdziernika ;) a ze na 100% bede miec cc wiec listopad napewno odpada :D
Badania krwi i moczu robilam, glukoze i tsh bo mam niedoczynnosc tarczycy, a reszta badan dopiero pewnie jak gin znajdzie dzidzie w pecherzyku... Karty ciazy tez jeszcze nie mam.
Ciaza ta jest w ogole niespodzianka dla nas i jeszcze niemal nikomu nie mowimy, bo po tym poronieniu to sie boje..

reklama
Ja w katowicach bede miec prenatalne

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

U dr Adriana Łukasik?

34bw3e3kof41ymjj.png

Żadna z Was nie poratuje przepisem na domowy pasztet? [emoji1317][emoji253]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że tak na oko miałam ze 2,5 kg szynki wieprzowej, z kilo wołowiny, 1 podwójna pierś z kurczaka, chyba ze 3 ćwiartki. Nie pamiętam ile tej wątróbki było... Pewnie ze dwie garsci. 3 średnie marchewki, 2 pietruszki. z tej ilości miałam 3 formy keksówki. Dużo robiłam, bo zawoziłam do mamy i do babci na święta.

Jeszcze na tą ilość 2 całe jajka

Wszystkie wyniki miałam na drugi dzień (toksoplazmoza, HIV, przeciwciała, sód, potas, tsh, beta, hbs, morfologia i mocz). To wszystko kosztowało 311 zł.
Ja robię w laboratorium szpitalnym ze skierowaniem ale dziwi mnie tak długo czas oczekiwania... położna kazała się przygotować nawet na 10 dni!

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

reklama
Myślę, że tak na oko miałam ze 2,5 kg szynki wieprzowej, z kilo wołowiny, 1 podwójna pierś z kurczaka, chyba ze 3 ćwiartki. Nie pamiętam ile tej wątróbki było... Pewnie ze dwie garsci. 3 średnie marchewki, 2 pietruszki. z tej ilości miałam 3 formy keksówki. Dużo robiłam, bo zawoziłam do mamy i do babci na święta.

Jeszcze na tą ilość 2 całe jajka

Dzięki ! [emoji175] obyczaje przepisy i na podstawie Twojego coś wymodze. Ja niestety nie ufam przepisom z internetu bo nigdy nic mi nie wyszło....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry