Czesc
To chyba czas sie przedstawic
Jestem Ela i pisalabym juz wczesniej gdyby udalo mi sie zalogowac do mojego wczesniejszego konta :/ Jestem mama z marca 2010 i 2013, ale od 3 lat sie nie udzielalam i teraz strona twierdzi ze "member not be find"
znaczy moj staz i ogrom postow z tamtych lat dla bb sie nie liczy i musialam zakladac nowe konto jako "świeżynka". No trudno
Witam Was cieplutko wsztstkie mamusie.
Mam prawie 34lata, jestem z krk i chyba nasza rodzinka sie znow powiekszy
Termin z om 30.10. Tj wiekszosc z Was jestem tez po przejsciach bo pomiedzy moimi corciami bylam tez raz w ciazy i niestety poronilam wlasnie w 7 tyg. Dlatego ten tydzien dla mnie jest dosc stresujacy i nie moge sie doczekac usg 14.03. Bylam u gin tydzien temu ale poza pecherzykiem nic jeszcze nie bylo widac
niby tak moze byc ale i tak sie stresuje. Nic mi jeszcze nie wlaczyla z lekow mimo ze ostatnio bylam na luteinie cala ciaze. Plamien nie mam i brzuch nie boli od tygodnia (o dziwo, bo jak sie zdazycie dowiedziec bole brzucha w obu ciazach przeszlam chyba wszystkie wiec jestem definicja "leniwej krolowej" bo ledwo wstawalam brzuch robil sie jak kamien w poprzednich ciazach. Oby tym razem to mnie oszczedzilo bo wizja pol roku w lozku przy moich zywiolowych dziewczynach mnie przeraza, ale byle dzidzia zdrowa byla!
Objawy ciazowe mam ksiazkowe wszystkie wiec chyba mam nadzieje ze cos w tym pechezyku rosnie