reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak tez sledze bloga mamyginekolog :) Ja bardziej polegiwalam i wlasnie odpoczywalam, ale o chodzeniu czy spacerach mowy nie bylo bo brzuch jak kamien sie robil :(
Co do terminu to ja byle dotrwac do konca 37tc, wiec nastawiam sie max na polowe pazdziernika ;) a ze na 100% bede miec cc wiec listopad napewno odpada :D
Badania krwi i moczu robilam, glukoze i tsh bo mam niedoczynnosc tarczycy, a reszta badan dopiero pewnie jak gin znajdzie dzidzie w pecherzyku... Karty ciazy tez jeszcze nie mam.
Ciaza ta jest w ogole niespodzianka dla nas i jeszcze niemal nikomu nie mowimy, bo po tym poronieniu to sie boje..

reklama
Ja w katowicach bede miec prenatalne

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

U dr Adriana Łukasik?

34bw3e3kof41ymjj.png

Żadna z Was nie poratuje przepisem na domowy pasztet? [emoji1317][emoji253]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że tak na oko miałam ze 2,5 kg szynki wieprzowej, z kilo wołowiny, 1 podwójna pierś z kurczaka, chyba ze 3 ćwiartki. Nie pamiętam ile tej wątróbki było... Pewnie ze dwie garsci. 3 średnie marchewki, 2 pietruszki. z tej ilości miałam 3 formy keksówki. Dużo robiłam, bo zawoziłam do mamy i do babci na święta.

Jeszcze na tą ilość 2 całe jajka

Wszystkie wyniki miałam na drugi dzień (toksoplazmoza, HIV, przeciwciała, sód, potas, tsh, beta, hbs, morfologia i mocz). To wszystko kosztowało 311 zł.
Ja robię w laboratorium szpitalnym ze skierowaniem ale dziwi mnie tak długo czas oczekiwania... położna kazała się przygotować nawet na 10 dni!

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

reklama
Myślę, że tak na oko miałam ze 2,5 kg szynki wieprzowej, z kilo wołowiny, 1 podwójna pierś z kurczaka, chyba ze 3 ćwiartki. Nie pamiętam ile tej wątróbki było... Pewnie ze dwie garsci. 3 średnie marchewki, 2 pietruszki. z tej ilości miałam 3 formy keksówki. Dużo robiłam, bo zawoziłam do mamy i do babci na święta.

Jeszcze na tą ilość 2 całe jajka

Dzięki ! [emoji175] obyczaje przepisy i na podstawie Twojego coś wymodze. Ja niestety nie ufam przepisom z internetu bo nigdy nic mi nie wyszło....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry