reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka wiem jak to jest sie stresować, napij sie melisy pytalam lekarza mozna w ciazy a przynajmniej daje kilka spokojniejszych godzin.
Przed wizyta tez nie moge spac i tylko mysle wiec jak sie ten stres zaczyna to od razu parze bo akurat stres mojemu dziecku mie pomaga

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Witam się i żegnam na kilka dni.
W końcu długo wyczekiwany wyjazd do PL [emoji16][emoji16][emoji16] więc pewnie czasu za wiele na forum mieć nie będę.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i powodzenia w zmaganiach z codziennością [emoji6]
I proszę... trzymajcie kciuki abym przeżyła tę podróż... [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu długo wyczekiwany wyjazd do PL [emoji16][emoji16][emoji16] więc pewnie czasu za wiele na forum mieć nie będę.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i powodzenia w zmaganiach z codziennością [emoji6]

Mam znajomą w UK, dwa razy w roku przyjeżdża do Polski i ledwie znajduje czas na spotkanie bo trzeba całą rodzinę odwiedzić. A wiadomo, że nie posiedzisz 5 minut [emoji4] także pewnie wrócisz wymęczona [emoji97]
Udanej podróży, najlepiej przespanej [emoji6]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Czesc dziewczyny..a ja dzis spalam jak zabita...co prawda wstawalam ze 3 siusiu ale pozniej sxlam spac dalej...maz poszedl do pracy....syn do szkoly a ja ide jeszcze polezec..milego dzionka...
Ewkka trzymam dzis kciuki za nasze wizyty..

Czesc dziewczyny..a ja dzis spalam jak zabita...co prawda wstawalam ze 3 siusiu ale pozniej sxlam spac dalej...maz poszedl do pracy....syn do szkoly a ja ide jeszcze polezec..milego dzionka...
Ewkka trzymam dzis kciuki za nasze wizyty..

Z tego Co wiem to nie powinno się w nocy wstawać na siku. Raczej wróży to infekcje. Chyba że pijesz dużo przed snem i pecherz sobie nie radzi [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png

Udanego urlopu ! :)

reklama
Witam czwartkowo. U mnie muł od rana , zastanawiam się ile to jeszcze będzie trwało. Dzieci w szkole, mąż pojechał na zakupy. Strasznie mi to szkoda bo ogarnia nasz biznes i dom i dzieci i ogólnie widzę że mu ciężko a ja nie mam jak mu pomóc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry