Alpine znalazlas serduszko?? W ktorym tygodniu jestes dokladnie! Ale Ci zazdroszcze!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
11+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alpine znalazlas serduszko?? W ktorym tygodniu jestes dokladnie! Ale Ci zazdroszcze!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałyście.....
Link do: Diet by Ann • Dieta Anny Lewandowskiej • Healthy Mom by Ann[/QUO
Zerknelam...fajnie ze i dla kobiet w ciazy cwiczenia sa...ja przed ciaza mialam swoje ulubione cwiczenia na miesnie brzuch ud ramion i posladkow...ale odkad sie dowiedzialam ze nosze fasolke to przestalam...a teraz przez to odklejanie kosmowki to moge zapomniec o jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej...przyjdzie czas po ciazy zeby zrzucic nadmiar cialka...a wy co o tym myslicie dziewczyny...
P.s. ide dzis na wizyte do gina na 17 ale jakos spokojna jestem....
Widziałam! przyznam szczerze że od dłuższego czasu czekałam na tą płytę. Czekam aż przyjdzie wypłata i jeszcze dziś zamówię. Przeczekam do 2 trymestru i jak nadal będę się tak dobrze czuć i nie będzie przeciwwskazań to zaczynamy się ruszać!