reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka wiem jak to jest sie stresować, napij sie melisy pytalam lekarza mozna w ciazy a przynajmniej daje kilka spokojniejszych godzin.
Przed wizyta tez nie moge spac i tylko mysle wiec jak sie ten stres zaczyna to od razu parze bo akurat stres mojemu dziecku mie pomaga

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Witam się i żegnam na kilka dni.
W końcu długo wyczekiwany wyjazd do PL [emoji16][emoji16][emoji16] więc pewnie czasu za wiele na forum mieć nie będę.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i powodzenia w zmaganiach z codziennością [emoji6]
I proszę... trzymajcie kciuki abym przeżyła tę podróż... [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu długo wyczekiwany wyjazd do PL [emoji16][emoji16][emoji16] więc pewnie czasu za wiele na forum mieć nie będę.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i powodzenia w zmaganiach z codziennością [emoji6]

Mam znajomą w UK, dwa razy w roku przyjeżdża do Polski i ledwie znajduje czas na spotkanie bo trzeba całą rodzinę odwiedzić. A wiadomo, że nie posiedzisz 5 minut [emoji4] także pewnie wrócisz wymęczona [emoji97]
Udanej podróży, najlepiej przespanej [emoji6]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Czesc dziewczyny..a ja dzis spalam jak zabita...co prawda wstawalam ze 3 siusiu ale pozniej sxlam spac dalej...maz poszedl do pracy....syn do szkoly a ja ide jeszcze polezec..milego dzionka...
Ewkka trzymam dzis kciuki za nasze wizyty..

Czesc dziewczyny..a ja dzis spalam jak zabita...co prawda wstawalam ze 3 siusiu ale pozniej sxlam spac dalej...maz poszedl do pracy....syn do szkoly a ja ide jeszcze polezec..milego dzionka...
Ewkka trzymam dzis kciuki za nasze wizyty..

Z tego Co wiem to nie powinno się w nocy wstawać na siku. Raczej wróży to infekcje. Chyba że pijesz dużo przed snem i pecherz sobie nie radzi [emoji6]

34bw3e3kof41ymjj.png

Udanego urlopu ! :)

reklama
Witam czwartkowo. U mnie muł od rana , zastanawiam się ile to jeszcze będzie trwało. Dzieci w szkole, mąż pojechał na zakupy. Strasznie mi to szkoda bo ogarnia nasz biznes i dom i dzieci i ogólnie widzę że mu ciężko a ja nie mam jak mu pomóc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry