reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1488872443-aaaaaa.jpeg

Moje 0,71cm Szczęście z pikającym serduszkiem [emoji173][emoji173][emoji173] Jestem przeszczęśliwa i już spokojna [emoji16] Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png

Gratulacje! :)

reklama
Jak bylam w październikowych mamach 2015 też dziewczyny używały tych detektorów ale jedna ciągle miała problem znaleźć tętno i czasem po dwuch dniach dopiero trafiała na serduszko więc dodatkowo się tylko stresowala. Więc wydaje mi się ze lepiej nie kupować [emoji6]

zi139jcgzj8086ka.png

synek 08/2009, córeczka 11/2015, aniołek*09/2014

Witajcie mamusie !
Ja się dzisiaj średnio czuje, niedawno właściwie zwlekłam się z łóżka..
Na szczęście mężuś wziął się za obiad, więc ogarniam się i potem ruszamy do sklepu.
Spokojnego dnia :*

f2w33e3k5bdcgiu4.png

Hehe to Co raz bardziej mnie dziewczyny utwierdzacie w tym że trafił nam się chłopak. Żadnych dolegliwosci i brak chęci na słodkie[emoji13]

34bw3e3ko95myff6.png
ja w ciazy z miloszem caly pierwszy trymest jadlam bounty, kinder bueno i ogorkowa i rzygalam jak kot :p

naprawde samemu kupowac ciuchy? jak juz wymagaja to wypadaloby zapewnic np wszystkim takie same... nawet w korpo jak jeszcze byl wymagany codziennie dress code to kwartalnie byl dodatek do ubioru... teraz nie ma dress codu ani dodatku ;)

Witam.
Szkoda, że dziewczyny zrezygnowały. Przyznam, że czytam Was jak lepiej się czuje, ale czasami nawet nie mam siły nic napisać. Nie wiem jak taka Lewandowska może ćwiczyć w ciąży, bo ja ledwie chodzę.
Brzuch tak mnie boli, że w nocy spać nie daje, wstać z łóżka nie mogę. Koszmar. o_O

Witam.
Szkoda, że dziewczyny zrezygnowały. Przyznam, że czytam Was jak lepiej się czuje, ale czasami nawet nie mam siły nic napisać. Nie wiem jak taka Lewandowska może ćwiczyć w ciąży, bo ja ledwie chodzę.
Brzuch tak mnie boli, że w nocy spać nie daje, wstać z łóżka nie mogę. Koszmar. o_O
Ja przyznam szczerze że z niecierpliwością czekam na jej płytę z ćwiczeniami dla ciężarnych. Podobno ma wyjść jutro.. nie mogę się doczekać aż trochę się poruszam, bo zaległam totalnie na kanapie.. jak tylko zacznę 2 trymestr zaczynamy ćwiczyć [emoji123] [emoji123]
Ja generalnie pomijając że jestem mega senna przez większość czasu to czuję się świetnie :) ale spać to na prawdę mogłabym cały dzień

f2w33e3kkvk03cd9.png

Ja przyznam szczerze że z niecierpliwością czekam na jej płytę z ćwiczeniami dla ciężarnych. Podobno ma wyjść jutro.. nie mogę się doczekać aż trochę się poruszam, bo zaległam totalnie na kanapie.. jak tylko zacznę 2 trymestr zaczynamy ćwiczyć [emoji123] [emoji123]
Ja generalnie pomijając że jestem mega senna przez większość czasu to czuję się świetnie :) ale spać to na prawdę mogłabym cały dzień

f2w33e3kkvk03cd9.png

Też chciałabym się poruszać, ale chodzenie sprawia mi problemy, a gdzie tu inne wygibasy :) Lekarz mówił, że trochę powinno być lepiej około 14 tygodnia, jak łożysko zacznie pracować... Okaże się :rofl:

Witajcie Kobietki :) ja dziś doba w pracy... Poza tym mdłości od rana które nasilają się wraz z głodem :( Czasami na tym się nie kończy i są wymioty :/ raz lepiej raz gorzej ale byle do przodu :) Co do badań na szczęście mogę je robić u Siebie za darmo plus jestem spokojna o jakość wyniku :)
Pozdrawiam.

Witam i ja :D niedawno wstałam hehe ostatnio kładę się spać kolo 2 w nocy a wstaje o 14. Cały dzień przesypiam w zasadzie. Widziałam ze były już dziś udane wizyty :) trzymam kciuki za kolejne :)

reklama
Jak bylam w październikowych mamach 2015 też dziewczyny używały tych detektorów ale jedna ciągle miała problem znaleźć tętno i czasem po dwuch dniach dopiero trafiała na serduszko więc dodatkowo się tylko stresowala. Więc wydaje mi się ze lepiej nie kupować [emoji6]

zi139jcgzj8086ka.png

synek 08/2009, córeczka 11/2015, aniołek*09/2014
Właśnie wiiem, dlatego nie chciałam kupować tylko teraz ten jeden raz jechać do znajomej bo dla mnie ten miesiąc bez wizyty, jeszcze bez objawów jest ciężki. Ale oleje to :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry