A że tak jeszcze wrócę do tematu dziewczyn,które opuściły nasze forum... na staraczkach też była taka mała awantura, jedna czy dwie dziewczyny też podziękowały. Ja myślę,że wynika to głównie z faktu,że jest to chyba najpopularniejsze forum dla kobiet w ciąży i też wiele z nas właśnie tutaj pisze, posty pojawiają się co chwilkę,a ciężko cały dzień siedzieć przed ekranem i odpisywać na wszystko,jest tego zwyczajnie za dużo.
Ja czytam wszystkie posty,ale odnoszę się tylko do poszczególnych,niekiedy kliknę tego "lajka" ...faktem jest,że bywa,że się napisze 3 posty i zero reakcji,ale przy tak wielu osobach,tematach,problemach...no ciężko czasem pewne rzeczy wyłapać,co nie znaczy,że ktoś to olewa czy robi specjalnie.
Ja niejednokrotnie podkreślałam,że BB to wyjątkowe forum,dlatego też od tylu lat jestem tu zalogowana, nigdzie indziej nie czuję się tak dobrze jak tutaj.
Jak byłam na czerwcówkach 2015; dziewczyny postanowiły stworzyć grupę zamkniętą. No i super, tylko że ja nie dawałam rady ogarniać dwóch wątków naraz i w efekcie zostałam na ogólnym,gdzie dziewczyny już pisały stosunkowo rzadko w porównaniu do wcześniejszego czasu. Doskonale rozumiem,że są tematy dość intymne i osobiste,i ktoś może nie mieć ochoty poruszać ich na forum publicznym,mimo to uważam,że te zamknięte fora się nie sprawdzają. To znaczy...to jest moje zdanie,ale było kilka dziewczyn,które też uznały,że na zamkniętym nie będą się udzielać,wolą ogólny i też było ok.
A co do grup na fb...no nie, jak jestem tutaj,to uwagę skupiam w 100% na tym forum,na tej grupie,na dziewczynach w tym wątku; nie mam weny ani siły ogarniać nowego,na zupełnie innych zasadach.
Podkreślam jednak,że to wyłącznie moje zdanie i oczywiście możecie się z nim nie zgadzać.
Uff, wybaczcie długiego posta. To na pewno przez te nektarynki.