reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie też kluje i ciągnie po bokach jak kicham albo kaszle ale jakos nie wpadlo mi do glowy aby sie tym stresowac... :) ja juz teraz sie staram nie stresowac niczym, dziewczyny pod sklepami z piwami i fajkami stoja, rodza zdrowe dzieci, u lekarza ani razu nie byly i wszystkie plamienia, bole, brak ruchow dziecka itp maja w głębokim powazaniu. Tym bardziej, ze na naszym etapie jeszcze nikt nam nic nie moze pomoc. Bedzie dobrze.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Basia witamy [emoji4]

Spark mamy tak samo wizyte 17go [emoji14]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Hej :)
Mnie również boli po bokach jak kichne, lub jak przewracam się z boku na bok. Na początku mnie to trochę stresowało, ale uznałam to za normalne :)
Mama okropna noc za sobą. Prawie nic nie spalam. Było mi ciągle nie wygodnie, albo za ciepło albo za zimno. Jeszcze mnie mąż wieczorem zdenerwował.
Dziś wizytę mam w końcu! :) cieszę się i denerwuje. O 16:45. Cała wieczność:p

f2w33e3k0l2lqnk7.png

Hej :)
Mnie również boli po bokach jak kichne, lub jak przewracam się z boku na bok. Na początku mnie to trochę stresowało, ale uznałam to za normalne :)
Mama okropna noc za sobą. Prawie nic nie spalam. Było mi ciągle nie wygodnie, albo za ciepło albo za zimno. Jeszcze mnie mąż wieczorem zdenerwował.
Dziś wizytę mam w końcu! :) cieszę się i denerwuje. O 16:45. Cała wieczność:p

f2w33e3k0l2lqnk7.png
Haha :) ja tez wieczorem miałam wojnę z mężem ;-) Daj znać koniecznie jak po wizycie :-)

Dziewczyny, miałyście już to USG genetyczne? Jak to wygląda? Ile trwa? To jest jeszcze przezpochwowe, czy już brzuszne, bo niektórzy piszą, że od 9 tyg można już robić USG po brzuchu.

reklama
Ciesze sie bardzo ze jestem w ciazy :biggrin2: Niestety od nie calych 3 miesiecy mieszkam w Poznaniu przeprowadzilam sie tu w grudniu niby znajomych chlopaka poznalam w pracy tez mam kolezanki ale to tylko znajomi w pracy a inni nie chca sie spotykac od kad wiedza ze jestem w ciazy i troche nudno samemu :(Jest moze ktos z Poznania :oops:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry