reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dziś też mam wizytę, stres mam jeszcze większy bo wczoraj miałam żółto musztardowe plamienia a dziś juz brązowe, nie dużo śladowo ale jednak, no i dodatkowo ból brzucha tak bardziej po boku na szczęście jak wiązadła nie na środku. Wzięłam duphastronu jedna tabletkę więcej i zaraz wezmę nospę. Przepraszam ze sie tak żalę, ale ciężko mi i chyba mam dola. Bardzo boje sie powtórki

Taki stres jest chyba normalny po 'przejściach"... Ja poroniłam 2 razy, teraz od początku też są problemy. Sama się nakręcam... Najchętniej 2 razy w tygodniu bym jeździła na USG... co tylko mnie zaboli, zakłuje, poczuje, to od razu myślę o najgorszym. Jak nic mnie nie boli, to tak samo, bo przecież jak mogę nic nie czuć...

reklama
Mój jak bierze kasę za każde USG, z chęcią zaprasza mnie co tydzień [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png
Haha, no coś w tym jest ;) pewnie mojemu też by to nie przeszkadzało, ale ja do lekarza jeżdże 70 km!

Więc nie mogę jeździć za często bo to wyjazd na prawie pół dnia, a przecież mam leżeć. Mąż każe mi się nie nakręcać, nie panikować, ale bądź tu mądry...

ja długo wytrzymałam bo ostania wizytę miałam 13 lutego, po drodze kombinowałam żeby do kogoś innego pójść na kontrolę ale mąż mi wyperswadował.

Czy któraś z was ma kłucia w pachwinach ?

Ja mam, z prawej strony często mnie boli i jest to stały ból. Zdarza mi się przeszywający chwilowy ból z jednej lub drugiej strony czasami z obu jak kichnę czy przewrócę się z boku na bok.

czesc,
Czy orientujecie się czy lekarz może wystawić l4 do przodu o 2 dni??

ja jestem na swoim l4 do jutra, a dziś jadę z córką do lekarza bo coś mi się przeziębila i l4 nie może dać od jutra bo jutro jeszcze moje aktywne zwolnienie

Kciukam za wizyty [emoji8][emoji110][emoji110]

Hajmal ja tez mam takie pobolowanie w pachwinach, rozciąga sie wszystko , wiec tak ma być [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

chyba może wystawić 2lub 3 dni do tyłu i dzien do przodu, ale takie zwolnienia sie nakładają na siebie, podobno nie ma z tym problemów. Miałam tak raz zwolnienie ze szpitala o tydzień pokrywające sie ze starym i było ok , dopytaj jeszcze lekarza.

chyba może wystawić 2lub 3 dni do tyłu i dzien do przodu, ale takie zwolnienia sie nakładają na siebie, podobno nie ma z tym problemów. Miałam tak raz zwolnienie ze szpitala o tydzień pokrywające sie ze starym i było ok , dopytaj jeszcze lekarza.

Dzięki :)
Teraz tylko żeby mnie nie zaraziła. trzymać kciuki :)

reklama
Trzymam dzisiaj za Was kciuki wizytujace dziewczyny :)
Ja też przy kichaniu taki ból, ale z lewej strony, ponoć to normalne :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry