reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie też kluje i ciągnie po bokach jak kicham albo kaszle ale jakos nie wpadlo mi do glowy aby sie tym stresowac... :) ja juz teraz sie staram nie stresowac niczym, dziewczyny pod sklepami z piwami i fajkami stoja, rodza zdrowe dzieci, u lekarza ani razu nie byly i wszystkie plamienia, bole, brak ruchow dziecka itp maja w głębokim powazaniu. Tym bardziej, ze na naszym etapie jeszcze nikt nam nic nie moze pomoc. Bedzie dobrze.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Basia witamy [emoji4]

Spark mamy tak samo wizyte 17go [emoji14]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Hej :)
Mnie również boli po bokach jak kichne, lub jak przewracam się z boku na bok. Na początku mnie to trochę stresowało, ale uznałam to za normalne :)
Mama okropna noc za sobą. Prawie nic nie spalam. Było mi ciągle nie wygodnie, albo za ciepło albo za zimno. Jeszcze mnie mąż wieczorem zdenerwował.
Dziś wizytę mam w końcu! :) cieszę się i denerwuje. O 16:45. Cała wieczność:p

f2w33e3k0l2lqnk7.png

Hej :)
Mnie również boli po bokach jak kichne, lub jak przewracam się z boku na bok. Na początku mnie to trochę stresowało, ale uznałam to za normalne :)
Mama okropna noc za sobą. Prawie nic nie spalam. Było mi ciągle nie wygodnie, albo za ciepło albo za zimno. Jeszcze mnie mąż wieczorem zdenerwował.
Dziś wizytę mam w końcu! :) cieszę się i denerwuje. O 16:45. Cała wieczność:p

f2w33e3k0l2lqnk7.png
Haha :) ja tez wieczorem miałam wojnę z mężem ;-) Daj znać koniecznie jak po wizycie :-)

Dziewczyny, miałyście już to USG genetyczne? Jak to wygląda? Ile trwa? To jest jeszcze przezpochwowe, czy już brzuszne, bo niektórzy piszą, że od 9 tyg można już robić USG po brzuchu.

reklama
Ciesze sie bardzo ze jestem w ciazy :biggrin2: Niestety od nie calych 3 miesiecy mieszkam w Poznaniu przeprowadzilam sie tu w grudniu niby znajomych chlopaka poznalam w pracy tez mam kolezanki ale to tylko znajomi w pracy a inni nie chca sie spotykac od kad wiedza ze jestem w ciazy i troche nudno samemu :(Jest moze ktos z Poznania :oops:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry