- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark
Fanka BB :)
Hajmal o której wizyta? Będzie dobrze!parę dni mnie nic nie bolało i tak nagle zaczęło ciągnąc,
madagos
Mnie też kluje i ciągnie po bokach jak kicham albo kaszle ale jakos nie wpadlo mi do glowy aby sie tym stresowac... ja juz teraz sie staram nie stresowac niczym, dziewczyny pod sklepami z piwami i fajkami stoja, rodza zdrowe dzieci, u lekarza ani razu nie byly i wszystkie plamienia, bole, brak ruchow dziecka itp maja w głębokim powazaniu. Tym bardziej, ze na naszym etapie jeszcze nikt nam nic nie moze pomoc. Bedzie dobrze.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Basia witamy [emoji4]
Spark mamy tak samo wizyte 17go [emoji14]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
Spark mamy tak samo wizyte 17go [emoji14]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
CześćWitajcie jestem w 10 tyg ciazy planowe rozwiazanie 3.10
Beczulinda
Hej
Mnie również boli po bokach jak kichne, lub jak przewracam się z boku na bok. Na początku mnie to trochę stresowało, ale uznałam to za normalne
Mama okropna noc za sobą. Prawie nic nie spalam. Było mi ciągle nie wygodnie, albo za ciepło albo za zimno. Jeszcze mnie mąż wieczorem zdenerwował.
Dziś wizytę mam w końcu! cieszę się i denerwuje. O 16:45. Cała wieczność
Mnie również boli po bokach jak kichne, lub jak przewracam się z boku na bok. Na początku mnie to trochę stresowało, ale uznałam to za normalne
Mama okropna noc za sobą. Prawie nic nie spalam. Było mi ciągle nie wygodnie, albo za ciepło albo za zimno. Jeszcze mnie mąż wieczorem zdenerwował.
Haha ja tez wieczorem miałam wojnę z mężem ;-) Daj znać koniecznie jak po wizycie :-)Hej
Dziewczyny, miałyście już to USG genetyczne? Jak to wygląda? Ile trwa? To jest jeszcze przezpochwowe, czy już brzuszne, bo niektórzy piszą, że od 9 tyg można już robić USG po brzuchu.
reklama
Ciesze sie bardzo ze jestem w ciazy Niestety od nie calych 3 miesiecy mieszkam w Poznaniu przeprowadzilam sie tu w grudniu niby znajomych chlopaka poznalam w pracy tez mam kolezanki ale to tylko znajomi w pracy a inni nie chca sie spotykac od kad wiedza ze jestem w ciazy i troche nudno samemu Jest moze ktos z Poznania
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.