reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie jak to się wkleja?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzieś już to pisałam.
Ja weszłam w google i wpisałam suwaczki ciążowe. Weszłam w pierwsze tam wybierasz sobie drabinke, ikonkę która będzie się przesuwać i ostatnim krokiem jest podanie daty ostatniej @. Potem kopiujesz z pierwszego okienka do sygnatury tu na bb. I już:) tylko codziennie muszę to robić bo samo się nie przesuwa:/

f2w33e3k5bdcgiu4.png

reklama
Ewka, ja miałam w pierwszej ciąży robione już USG przez brzuch. Trwa trochę dłużej niż zwykle, bo jest bardziej szczegółowe, ale nie jest to żaden dramat. Dodatkowo czas trzeba mieć na pobranie krwi i wywiad u lekarza genetyka. Teraz mam zaplanowane dopiero na 6 kwietnia
Czy tą krew trzeba pobierać naczczo? Mam wizytę o 10, przecież nie wytrzymam tyle bez śniadania :-)

Czy tą krew trzeba pobierać naczczo? Mam wizytę o 10, przecież nie wytrzymam tyle bez śniadania :-)
Ja mam na 17:40 [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Damy rade, byle dotrwac choc do wrzesnia. Ja pierwsze dziecko rodzilam cc tez mialam gestoze. Leżała w szpitalu od 36 tc w ciagu 5 dni przybylo mi wtedy 5 kg wody. Scieli mnie rowno w 37,0 tc. Drugie dziecko rodzilam sn, oj bolalo bardzo choc to byl dopiero 16 tc. Ciagle mam w pamieci te bole takie ostatecznie bezcelowe, bo tego po cc to nie pamietam - przychodzi taki czas ze sie zapomina. Nie wazne jak byle sie mlody zdrowy i o czasie urodzil.
Wytrzymamy, nie my pierwsze nie ostanie. Nie ma co pierwiastek straszyc :)

W 1 ciazy uzywalam perfekt mama i mam bardzo wielkie rozstepy. Teraz uzywam bio-oil ale czy to pomoze to nie wiem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bio oil to dopiero po 12 tygodnia chyba można ,prawda ?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam na 17:40 [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
o Boże! :-) to chyba normalnie można oddać tą krew :D nie mogą nas tyle głodzić :-)

na kremie z mamma ziaja - nie pamiętam jak sie to pisze to też pisze ze dopiero od chyba 4 miesiąca
zaraz sprawdzę...
dam sobie na razie spokój z tym olejkiem faktycznie moze lepiej poczekać

Hej wszystkim[emoji4]
U nas dzisiaj deszczowo ale ciepło, mdłości narazie brak mam nadzieję że nie pojawia się wieczorem.
Witam mowe mamy[emoji4]

Miłego dnia i oczywiście [emoji110][emoji110]za wizyty.

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png

reklama
Ja w pierwszej ciąży miałam idealny brzuch. I co 3 dni przed porodem potrzaskał mi cały dosłownie cały. Położna mi powiedziała, że choćbym używała kremów ze złotem a mam skłonności do rozstępów to je będę miała. No i wtedy się dowiedziałam, że mam :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry