reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewkap ja dopiero będę miała 27go [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

reklama
Hej :) Hajmal ja reż mam od kilku dni takie bóle w lewej pachwinie i w lewej dolnej części brzucha. Martwię się, chyba pójdę w czwartek prywatnie podejrzeć czy wsio ok, bo ocipieje do 29.
Dzisiaj zaliczyłam pierwsze badania, prawie 1,5 godz. spędzone w kolejce w labo.
Kciuki za wizyty i witam nowe mamusie :)

ja długo wytrzymałam bo ostania wizytę miałam 13 lutego, po drodze kombinowałam żeby do kogoś innego pójść na kontrolę ale mąż mi wyperswadował.

Czy któraś z was ma kłucia w pachwinach ?
Ja mam też ciągle, bo macica rozciągając się ciągnie. Nie jest przyjemne ale wiem, że wszystko jest ok:)

ewkap ja dopiero będę miała 27go [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
Ja też dopiero 27, nie mogę się doczekać!

mój lekarz teoretycznie o 14:30 zaczyna przyjmować, ale tak jest tak ze jak przyjdziesz tak jesteś przyjęta, tradycyjny komitet kolejkowy. Nie wiem która będę. Dziś mam jeszcze wizytę u endokrynologa o 15:45 na szczęście wszystko w jednej przychodni.

Dużo nas dziś wizytuje

Ewka, ja miałam w pierwszej ciąży robione już USG przez brzuch. Trwa trochę dłużej niż zwykle, bo jest bardziej szczegółowe, ale nie jest to żaden dramat. Dodatkowo czas trzeba mieć na pobranie krwi i wywiad u lekarza genetyka. Teraz mam zaplanowane dopiero na 6 kwietnia

Witam się dzisiaj ;) ja w pracy do 19 znowu...

Będę Was podczytywać ale nie wiem czy uda mi się pisać. Mdłości mnie cały czas trzymają ale już nie takie silne... a Wy jak się czujecie dzisiaj?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Próbuję zrobić suwaczek. Działa? :D

f2w39n73x0j7toq9.png
No właśnie jak to się wkleja?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry